WOMEN'S GUIDE

Η Miranda Kerr αποκαλύπτει τα μυστικά της άψογης σιλουέτας της

Η 34χρονη καλλονή από την Αυστραλία είναι ένα από τα διασημότερα και πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο ενώ όχι μόνο υπήρξε σύζυγος του γόη του Χόλιγουντ Orlando Bloom αλλά τώρα παντρεύτηκε τον ζάμπλουτο ιδρυτή του Snapchat, τον 27χρονο Evan Spiegel και ενώ... του ρίχνει 7 χρόνια η ίδια δείχνει πολύ νεότερη.

Η ίδια αποδίδει την ομορφιά της αποκλειστικά και μόνο στη διατροφή και στη συχνή αλλά όχι υπερβολική γυμναστική. Δείτε ποιό είναι το καθημερινό της πρόγραμμα διατροφής

Πρωινό: Παίρνει το πρωινό της στις 7. Αυτό το πρωινό αποτελείται από ένα αβοκάντο μέσα σε τοστ χωρίς γλουτένη και ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι.

Μεσημεριανό: Το μεσημεριανό της το παίρνει σχετικά νωρίς, ώστε να μην φάει το βραδινό της αργά. Ένα ενδεικτικό γεύμα της αποτελείται από ψητό σολομό με φρέσκια ψιλοκομμένη σαλάτα από σπανάκι, μάραθο, πράσινες ελιές, ντομάτα και καρότο και με dressing από χυμό λεμονιού.

Βραδινό: Το τελευταίο της γεύμα τώρα είναι στις 18:30, όπου τρώει μία μερίδα ψητό κοτόπουλο, μέχρι το πολύ 120 γραμμάρια και το συνδυάζει με λαχανικά και ένα ποτήρι βιολογικό κρασί.

Στο ενδιάμεσο τώρα σαν σνακ, τρώει 2-3 κράκερς από λιναρόσπορο με κατσικίσιο τυρί. Όσο για το τι είναι αυτό που δεν πρόκειται ποτέ να φάει είναι οτιδήποτε είναι γενετικώς τροποποιημένο και περιέχει πολλά συντηρητικά, ενώ σίγουρα προτιμάει τα βιολογικά προϊόντα.

Όσο για το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, γυμνάζεται 4 με 5 φορές την εβδομάδα είτε κάνοντας πιλάτες είτε yoga, αλλά πολλές φορές προτιμά το κολύμπι και τον χορό σαν εναλλακτικούς τρόπους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!