MEN'S GUIDE

Ροζ και Μωβ: Πώς να τα εντάξετε σε μια ανδρική γκαρνταρόμπα [εικόνες]

Θεωρούνται και τα δύο "δύσκολα" χρώματα καθώς παραδοσιακά απουσίαζαν από την χρωματική παλέτα της ανδρικής μόδας.

Ωστόσο εδώ και αρκετά χρόνια το ροζ έχει μπει για τα καλά στην ανδρική μόδα και το 2017 έρχεται να προστεθεί σε αυτό και το μωβ.
Ο βασικός στυλιστικός κανόνας που ισχύει για αυτά τα δύο χρώματα (αλλά και για οποιοδήποτε έντονο χρώμα) είναι να αποφεύγετε ένα total λουκ με όλα σας τα ρούχα στο ίδιο χρώμα και να προτιμήσετε να φορέσετε ένα μόνο item σε ροζ ή μωβ χρώμα. Αυτό θα μπορούσε να είναι από ένα πουκάμισο ή ένα πουλοβεράκι ή ακόμα και τζάκετ μέχρι κάλτσες ή ένα αξεσουάρ (φουλάρι, κασκόλ, ζώνη κ.λπ) σε αυτό το χρώμα.
Επίσης αν είστε ανοιχτόχρωμοι καλό θα είναι να αποφύγετε τις παστέλ αποχρώσεις του ροζ  του μωβ στο πάνω μέρος του σώματός σας (μην βάλετε φουλάρι, γραβάτα ή πουκάμισο κ.ο.κ. σε αυτό το χρώμα) γιατί δεν θα τονιστεί αρκετά το πρόσωπό σας. Προτιμήστε ή πιο έντονες αποχρώσεις των δύο χρωμάτων ή βάλτε παστέλ μόνο σε παντελόνια, βερμούδες, κάλτσες, παπούτσια κ.λπ. 
Τέλος θυμηθείτε πως και το ροζ και το μωβ ταιριάζουν πολύ με χρώματα που σίγουρα έχετε στη ντουλάπα σας όπως όλα τα μπεζ, τα κρεμ, τα μπλε και τα λαδί.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!