MEN'S GUIDE

Ο Giorgio Armani κατακρίνει τους μυώδεις άνδρες και την εμφάνιση των gay

 "Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας", δήλωσε ο διάσημος μόδιστρος

Ο Giorgio Armani σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξή του τον τρόπο που επιλέγουν να ντύνονται πολλοί ομοφυλόφιλοι. Ο 80χρονος σχεδιαστής μόδας δήλωσε στους βρετανικούς κυριακάτικους Times: "Ένας ομοφυλόφιλος είναι άντρας 100%. Δεν χρειάζεται να ντύνεται ως γκέι. Όταν η ομοφυλοφιλία επιδεικνύεται σε υπερβολικό βαθμό, σαν να λέμε "ξέρεις, είμαι gay", αυτό δεν μου αρέσει. Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας".

Στην ίδια συνέντευξη, ο Armani ανέφερε ότι η τάση που θέλει τους άντρες με ιδιαίτερα γυμνασμένα σώματα δεν είναι του γούστου του. "Δεν μου αρέσουν τα μυώδη αγόρια. Όχι τόσο γυμναστήριο! Μου αρέσει όταν κάποιος είναι υγιής, αυθεντικός, προσέχει το σώμα του αλλά δεν χρησιμοποιεί τους μύες του με υπερβολή".

Ο διάσημος σχεδιαστής χαρακτήρισε επίσης την αισθητική χειρουργική "ηλιθιότητα" λέγοντας ότι "ένα μικρό στήθος δεν χρειάζεται να γίνει μεγάλο": "Προτιμώ να βλέπω φυσικές γυναίκες. Μια γυναίκα πρέπει να έχει το σθένος να μεγαλώνει, όχι να είναι απελπισμένη να δείχνει μικρότερη από την ηλικία της".

Ο Armani είναι γνωστός για την ειλικρινή έκφραση των απόψεών του. Πρόσφατα αποκάλεσε τη Madonna "δύσκολη" και επιτέθηκε στη διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, χαρακτηρίζοντάς τη συμπεριφορά της "αντιεπαγγελματική" επειδή δεν παρακολούθησε το πρόσφατο σόου του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου τον Φεβρουάριο.



Ο David Beckham (πάνω) και ο Cristiano Ronaldo (κάτω) είναι δυο από τους διάσημους γυμνασμένους σταρ που έχουν υπάρξει πρόσωπα σε καμπάνιες του οίκου Armani
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!