MEN'S GUIDE

Το 2017 θα είναι η χρονιά που πολλοί θα ξυρίσουν τα μούσια τους

Ο ένας μετά τον άλλο, οι διάσημοι στυλίστες και κομμωτές δηλώνουν πως σύντομα τα μούσια θα εξαφανιστούν από τα ανδρικά πρόσωπα καθώς η μόδα θα αλλάξει τη νέα χρονιά.

Τώρα σε νέο άρθρο του Independent, o Lloyd Hughes, o καλλιτεχνικός διεθυντής γνωστού label με προϊόντα ανδρικής περιποίησης (grooming) δηλώνει πως ήδη η μόδα με τα hipster μούσια τείνει να εξαφανιστεί και εκτιμά πως μέσα στα επόμενα 4 χρόνια, οι καλοξυρισμένοι άνδρες θα είναι ξανά τα πρότυπα του στυλ.
Τονίζει πως αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι από τους celebrtities που φιγουράρουν στις λίστες με τους πιο σέξι άνδρες του πλανήτη έχουν υιοθετήσει τα προηγούμενα χρόνια την τάση με τα μούσια και τα γένια. Τώρα όμως αρκετοί από αυτούς άρχισαν να αφήνουν τις μακριές γενειάδες και τα πλούσια μούσια, σταδιακά πέρασαν στο αξύριστο λουκ και ο ίδιος πιστεύει πως σύντομα όλοι θα αρχίσουν να κυκλοφορούν φρεσκοξυρισμένοι.
Με αυτο συμφωνεί και το Business Insider, το οποίο όμως σε σχετικό άρθρο του αναφέρεται και στο έργο του σύγχρονου ακαδημαϊκού και ιστορικού Alun Withey, ο οποίος καταγράφει την πορεία της γενειάδας στη σύγχρονη αστική κουλοτύρα αλλά έχει πέσει έξω στις προβλέψεις του, αφού ναι μεν είχε προβλέψει το ξέσπασμα της τάσης τα τελευταία χρόνια, αλλά από το 2013 προβλέπει κάθε χρόνο πως η νέα χρονιά θα είναι το οριστικό τέλος για τα μούσια, ενώ αυτό δεν συμβαίνει.
Για να δούμε. Θα πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους για το 2017;


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!