MEN'S GUIDE

8 ταινίες του 2016 που παραδίδουν και μαθήματα ανδρικού στυλ [βίντεο]

Όποιος αμφισβητεί πως το σινεμά μπορεί να παραδίδει και μαθήματα ανδρικού στυλ και να δημιουργεί ανδρικά πρότυπα, αρκεί να αναλογιστεί παραδείγματα αστέρων όπως οι Marlon Brando, James Dean ακόμα και ο Jean-Paul Belmondo ή ο Alain Delon και πως αυτοί σημάδεψαν για πάντα το ανδρικό στυλ, μέσα από τις κινηματογραφικές τους εμφανίσεις.

Με βάση αυτή τη λογική το Fashion Beans δημοσίευσε την ετήσια λίστα του με τις πιο στυλάτες "ανδρικές" ταινίες της χρονιάς, οι οποίες (όχι τυχαία) φιγουράρουν και στη λίστα με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.
Η λίστα περιλαμβάνει και την ελληνική ταινία "Chevalier". 

Δείτε τις ταινίες της λίστας και ποιά στυλιστικά στοιχεία μπορείτε να αντιγράψετε.


1. High-Rise: Με πρωταγωνιστή τον ούτως ή άλλως πάντα καλοντυμένο και στυλάτο ηθοποιό Tom Hiddleston η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου διαδραματίζεται στα 70s και η αισθητική της είναι απολύτως στη μόδα. Αντιγράψτε ελεύθερα όλα τα looks του Tom στην ταινία.


2. A Bigger Splash: Βασισμένο στο φιλμ La Piscine με τον Alain Delon, αυτό το φιλμ με τον Ralph Fiennes  παραδίδει μαθήματα cool καλοκαιρινών casual looks.


3. Supersonic: Δεν χρειάζεται να σας πούμε γιατί η ταινία - ντοκιμαντέρ για τους θρυλικούς Oasis αποτελεί ύμνο στο casual wear. 

4. The Magnificent Seven: Και οι 7 Ήταν Υπέροχοι και στα 60s όταν πρωτοπροβλήθηκε το ομώνυμο γουέστερν και τώρα που η αισθητική της Αγριας Δύσης είναι ξανά στη μόδα.

5. Chevalier: Αυτή η πολυβραβευμένη ελληνική ταινία αποτελεί ούτως ή άλλως μία "ανδρική ταινία" που εξετάζει τις σχέσεις ανδρών. Όμως και η αισθητική των ρούχων της ταινίας είναι ιδανική ειδικά για τους 40 something


6. Nocturnal Animals: Με σκηνοθέτη τον Tom Ford η ταινία δεν θα μπορούσε παρά να έχει μόνο στυλάτες εμφανίσεις όλων των ηθοποιών


7. The Nice Guys: Άλλη μια ταινία με 70s αισθητική και το δυνατό πρωταγωνιστικό δίδυμο των Ryan Gosling και Russel Crowe


8. Florence Foster Jenkins: Η αληθινή ιστορία μιας χρυσής κληρονόμου που γίνεται (κακή) τραγουδίστρια της όπερας στα 40s με τον Hugh Grant να μας δείχνει τί πάει να πει κλασικό επίσημο ανδρικό ντύσιμο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!