MEN'S GUIDE

Υπάρχει δουλειά που απλά θα κοιμάσαι και θα βγάζεις 10.000 ευρώ τον μήνα!

Αν ανήκεις σε αυτούς που πολύ θα ήθελαν να ήταν... εισοδηματίες και να μπορούν να κοιμούνται όλοι μέρα, σου βρήκαμε μια δουλειά για δύο μόνο μήνες, που θα σου αποφέρει 21.500 ευρώ, δηλαδή πάνω από 10.000 ευρώ τον μήνα!

Όπως διαβάζουμε στο esquire.gr στην εν λόγω δουλειά, θα πρέπει να κοιμάσαι για να μπορούν επιστήμονες στη διαστημική κλινική της Τουλούζης (MEDES) να εξακριβώσουν διάφορα πράγματα που θέλουν για τη λειτουργία του σώματος και του νου των ανθρώπων.

Για την ακρίβεια, οι επίστημονες αναζητούν εθελοντές για να συμμετάσχουν σε μια πολύ σημαντική μελέτη που είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη σε ορισμένες από τις λειτουργίες των μυών και της δομής των οστών μας.

Μεταξύ μας, είναι κοινό μυστικό της επιστημονικής κοινότητας ότι αυτές οι προσφορές εργασίας προκύπτουν σχετικά συχνά γιατί χρειάζεται συνεχώς να μελετά τις συμπεριφορές του ανθρώπινου σώματος.

Όχι μόνο όταν ξαπλώνει, όπως στην προκειμένη περίπτωση, αλλά γενικότερα σχετικά με θέματα όπως ο ύπνος, η διατροφή , η προσοχή, οι αντιδράσεις, κάποιες συναισθηματικές και εγκεφαλικές λειτουργίες κατά τη γήρανση, ακόμη και η μάθηση των παιδιών σε διάφορα ηλικιακά στάδια.

Μήπως ψάχνουν για πειραματόζωα;

Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Ο κύριος στόχος της μελέτης αυτής, όπως σημείωσαν ορισμένοι ειδικοί, είναι να διευρύνουν την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η μικροβαρύτητα επηρεάζει τους αστροναύτες κατά τη διάρκεια των διαστημικών αποστολών. Η απουσία βαρύτητας θα προσομοιωθεί με παρατεταμένη ανάπαυση στο κρεβάτι και θα χρησιμεύσει για να κατανοήσουν πώς η απουσία βαρύτητας επηρεάζει την ανάπαυση, αλλά και τον κίνδυνο απώλειας μυικής μάζας.

Απώτερος σκοπός της δε, είναι η ανάπτυξη αποτελεσματικών αντιμέτρων για την προστασία της υγείας των αστροναυτών κατά τη διάρκεια διαστημικών πτήσεων μεγάλης διάρκειας. Όταν δηλαδή, το σώμα τους δεν υπόκειται στη βαρύτητα για μήνες.

Συνεπώς, αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις, ίσως ήρθε η ώρα να πας να κοιμηθείς και η τύχη σου, πράγματι θα δουλεύει. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!