TV BITS

My Style Rocks: Η Διονυσία ήταν η νικήτρια του Gala αλλά καμιά δεν αποχώρησε

Το πιο απρόσμενο φινάλε είχε το χθεσινό (Πέμπτη 12/10) gala του  My Style Rocks αφού μπορεί νικήτρια να αναδείχτηκε η Διονυσία Κουκίου ωστόσο το επεισόδιο έληξε χωρίς αποχώρηση αφού η κριτική επιτροπή δεν θέλησε να αποχωρήσει καμία από τις δύο υποψήφιες, Ντένη ή Ελεάνα. Ας δούμε όμως πως φτάσαμε ως εκεί!

Οι διαγωνιζόμενες σήμερα είχαν να παρουσιάσουν ένα outfit το οποίο θα μπορούσε να σταθεί ως εξώφυλλο περιοδικού μόδας για συγκεκριμένο μήνα. Η ανάθεση έγινε με κλήρωση και οι διαγωνιζόμενες είχαν να παρουσιάσουν τους μήνες ως εξής: Μαργαρίτα (Ιανουάριος), Χριστιάννα (Φεβρουάριος), Ντένη (Μάρτιος), Μορτασία (Απρίλιος), Απολλεών (Μάιος), Γεωργία (Ιούνιος/Ιούλιος), Ελεάνα (Αύγουστος/Σεπτέμβριος), Διονυσία (Οκτώβριος), Χριστίνα (Νοέμβριος), Αμάντα (Δεκέμβριος).

Μπορεί ορισμένα concept να ήταν ευρηματικά όμως σε επίπεδο styling υστερούσαν με τις βαθμολογίες να κινούνται στις περισσότερες περιπτώσεις σε χαμηλά επίπεδα.

 

Η απουσία του styling στην εμφάνιση της Αμάντας ήρθε σε αντιδιαστολή με την υψηλή βαθμολογία που πήρε από τις συμπαίκτριές της με τον Στέλιο Κουδουνάρη να ζητάει από τις διαγωνιζόμενες να σταματήσουν να μαγειρεύουν τα αποτελέσματα! Η μεταξύ τους ένταση είχε ως αποτέλεσμα να φύγουν και οι δύο για λίγο από το πλατό μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να επιστρέψουν με την Αμάντα να ζητάει συγγνώμη και τον Στέλιο Κουδουνάρη να εξηγεί πως αυτή η μέθοδος βαθμολογίας αδικεί τις ίδιες και την προσπάθειά τους.

 

Την υψηλότερη βαθμολογία συνολικά από τις εμφανίσεις αυτού του κύκλου συγκέντρωσε η Διονυσία Κουκίου ενώ υποψήφιες προς αποχώρηση βγήκαν η Αμάντα, η Ντένη και η Ελεάνα. Οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες φάνηκαν μοιρασμένες ως προς το ποια θέλουν να στηρίξουν με την Αμάντα και την Ελεάνα να συγκεντρώνουν τις περισσότερες ψήφους και την πρώτη να σώζεται τελικά από τις συμπαίκτριές της.

 

Η Ελεάνα και η Ντένη βρέθηκαν στη συνέχεια μπροστά από την κριτική επιτροπή η οποία βρέθηκε σε μία πολύ δύσκολη θέση. Ο Στέλιος Κουδουνάρης στήριξε αρχικά με την ψήφο του την Ντένη, ο Σοφία Χατζηπαντελή την Ελεάνα και όταν ήρθε η σειρά του Δημήτρη Σκουλού να δώσει την τελική απόφαση ζήτησε σύσκεψη με τους υπόλοιπους κριτές. Η ετυμηγορία τους ήταν να μην αποχωρήσει καμία από τις δύο αλλά να τους δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία καθώς όπως είπε και ο Δημήτρης Σκουλός «είναι δύο γυναίκες που μας αφορούν πάρα πολύ!».

Στο άκουσμα της απόφασής τους οι υπόλοιπες παίκτριες πανηγύρισαν και σηκώθηκαν να αγκαλιάσουν τις διαγωνιζόμενες σε ένα κλίμα συγκίνησης και χαράς!

 

MY STYLΕ ROCKS!

ΣΕ ΝΕΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 17:40 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!