MEN'S GUIDE

O Beckham εμφανίστηκε με κοστούμι και παντόφλα με κάλτσα και έγινε χαμός!

Ο διάσημος Βρετανός ποδοσφαιριστής David Beckham αναμφίβολα αποτελεί το απόλυτο fashion icon για εκατομμύρια άνδρες, που ακολουθούσαν φανατικά το στυλ του (και ειδικά το hair style του) την εποχή που μεσουρανούσε στα γήπεδα, ενώ τα τελευταία χρόνια, ο ίδιος έχει αναπτύξει πολύ στενούς δεσμούς με την παγκόσμια Μόδα, έχοντας υπογράψει κολεξιόν και έχοντας λανσάρει και brand ανδρικών καλλυντικών. Όμως η τελευταία στιλιστική επιλογή του... δίχασε τους φαν του!

Ο David, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την επίδειξη μόδας, που έκανε για τη σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2024 η σύζυγός του Victoria.


Εκεί άλλωστε βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια Beckham αλλά και πλήθος celebrities όπως η Kim Kardashian, Pamela Anderson και η ισχυρή κυρία της παγκόσμιας Μόδας Anna Wintour που κάθισε στην πρώτη σειρά δίπλα στον David.


Όμως το γεγονός πως ο David εμφανίστηκε, συνοδεύοντας την κόρη του Harper, αλλά και τους γιους του φορώντας κοστούμι, που είχε συνδυάσει με ανοιχτόχρωμη κάλτσα, η οποία ήταν ορατή μέσα από ανοιχτή παντόφλα, προκάλεσε πολλά σχόλια.


Οι περισσότεροι άντρες, μάλλον δεν σκοπεύουν να υιοθετήσουν άμεσα το νέο... trend που θυμίζει "Γερμανό τουρίστα".


Από την άλλη οι fashion experts για πολλοστή φορά έπλεξαν το εγκώμιο του David σχολιάζοντας πως μπορεί με άνεση να ασπάζεται κάθε τάση της Μόδας, αλλά και να ορίζει ο ίδιος τις τάσεις.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!