MEN'S GUIDE

Tα 8 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να μην υποφέρεις με hangover

Είναι γνωστό πως ο πιο σίγουρος τρόπος για να αποφύγεις το hangover είναι το να καταναλώσεις μικρή ποσότητα αλκοόλ και να πίνεις με μέτρο. Αν όμως έχεις καταλάβει πως... συχνά ξεφεύγεις και μετά τις βραδινές εξόδους σου ξυπνάς με ένα κεφάλι... καζάνι μάθε τί πρέπει να κάνεις και τί να αλλάξεις στις συνήθειες σου.

Να τρως πριν βγεις

Αυτό είναι το Νο 1 λάθος που κάνουν οι περισσότερες. Βγαίνουν δηλαδή χωρίς να έχουν φάει.

Αποτέλεσμα; Όταν έχεις άδειο στομάχι και πιείς, μετά από λίγο θα έχεις συμπτώματα ναυτίας και πονοκέφαλο. Και αυτό είναι φυσικά κάτι που δεν το θες.

Να συνοδεύεις το αλκοόλ με σαλάτες ή φρούτα

Όπως αναφέρουν οι επιστήμονες το αλκοόλ έχει δυστυχώς τη μεγάλη δύναμη να εξυδετερώνει την ισχύ των βιταμινών στον οργανισμό μας. Γι’ αυτό και φρόντισε να μην το πιεις σκέτο.

Να πιεις ένα ποτήρι γάλα

Είναι γνωστό πως το γάλα δημιουργεί ένα «τοίχο προστασίας» για το στομάχι με αποτέλεσμα η έξοδος να κυλήσει ήρεμα, χωρίς εκπλήξεις και απρόοπτα.

Να μη μπλέκεις τα ποτά

Συμβουλή: Μην ξεκινήσεις με άλλο ποτό και καταλήξεις με άλλο. Φρόντισε να πίνεις το ίδιο και να μην το μπλέξεις. Επίσης αρνήσου ευγενικά  κάθε σφηνάκι που θα σου προσφέρουν.

Να μην ξεχνάς το νερό

Ο χρυσός κανόνας είναι ο εξής: Ένα ποτήρι αλκοόλ συνοδεύεται πάντα με ένα ποτήρι νερό.

Να πίνεις με μικρές γουλιές

Όσο πιο γρήγορα πιείς το πρώτο ποτό, τόσο πιο γρήγορα θα πας  στο δεύτερο. Ηρέμησε και μην βιάζεσαι. Δεν σε κυνηγάει κανείς. Το θέμαι άλλωστε είναι να απολαμβάνοιυμε κάτι.

Να χορεύεις και γενικά να διασκεδάζεις

Γι’ αυτό εξάλου θα βγεις έξω. Αν ήταν να κάθεσαι σε μια καρέκλα και να κοιτάζεις γύρω γύρω, πίνοντας γρήγορα το ποτό σου, ας έμενες καλύτερα στο σπίτι σου.

Να κοιμάσαι καλά

Η έλειψη ύπνου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους του hangover. Αν θες λοιπόν να πάνε όλα καλά, τότε φρόντισε να κοιμηθείς καλά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!