MEN'S GUIDE

Μάθε πως πρέπει να φερθείς αν της ζητήσει να βγουν ο πρώην της

Αυτό που ευχόσουν να μην συμβεί μόλις έγινε. Ο πρώην της κοπέλας σου έχει έρθει στην πόλη για λίγες μέρες και εκείνη σου λέει ότι της ζήτησε να βγουν για φαγητό. Δεν τρέχει τίποτα πια, υπάρχουν μόνο φιλικά αισθήματα, αλλά εσένα το στομάχι σου έχει γίνει ήδη κόμπος στην ιδέα. Τι να κάνεις;

Σίγουρα δεν είναι και η πιο εύκολη φάση, αφού από τη μία θες να φανείς κουλ, απ' την άλλη όμως σε τρώνε οι σκέψεις τι μπορεί να σημαίνει ή που μπορεί να οδηγήσει μια τέτοια έξοδος τη σχέση σου.

Το να εκφράσεις τον προβληματισμό σου σίγουρα δεν σε κάνει παθολογικά ζηλιάρη ή κτητικό ενώ το να είσαι εντελώς ψυχρός σαν να σου είπε ότι θα βγει για φαγητό με μια φίλη της προϋποθέτει να προσποιηθείς ότι δεν έχεις ανάγκες και ότι δεν είσαι ευάλωτος.

Δώσε βάση λοιπόν. Το να πάει για φαγητό με τον πρώην της σημαίνει ότι μάλλον διατηρούν κάποια επαφή. Πιθανότατα συνομιλούν ή ανταλλάσσουν like στο Facebook περιστασιακά. Το οποίο δε σημαίνει κάτι, είναι απόλυτο φυσιολογικό. Αυτό κάνουν οι άνθρωποι.

Αυτό δεν σημαίνει και πάλι ότι θα σε κερατώσει αλλά απλά είναι σε επικίνδυνη ζώνη. Είναι μαζί για ποτό. Μη φρικάρεις.

Από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι να εκφράσεις τον προβληματισμό σου. Μπορείς να της πει να πάει μαζί του για ένα καφέ αντί για φαγητό, αποφεύγοντας έτσι το αλκοόλ.

Μπορείς επίσης να της πεις μια ατάκα του στυλ «μωρό μου σε εμπιστεύομαι, αλλά δεν μου αρέσει η ιδέα να τα πίνεις με κάποιον που ήσουν ερωτευμένη, όπως δεν μου αρέσει η ιδέα να πίνεις κάμποσα ποτηράκια ωραίο κρασί και μετά να μπεις στο αυτοκίνητό του». Καλό είναι να αναφέρεις πόσο την αγαπάς (αν υποθέσουμε πως έχεις ήδη εκφράσει αυτό το συναίσθημα) και πως φροντίζεις για τη σχέση σας.

Το πιο πιθανό είναι να καταλάβει, ο πρώην θα βράσει στο ζουμί του κρασιού που δεν ήπιε μαζί της και η ζωή θα συνεχιστεί. Όμως, εάν τη δεις να εκρήγνυται και να σε αποκαλεί ανασφαλή, να σου λέει ότι προσπαθείς να την ελέγξεις και άλλα τέτοια λυπάμαι που θα στο πω αλλά...ψάξου.

Πηγή: gr.askmen.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!