MEN'S GUIDE

Ο Κόρο του Survivor κάνει free diving και δίνει συμβουλές σε επίδοξους δύτες

Ο Γιώργος Κόρομι, μπορεί να κατέκτησε την τέταρτη θέση στο φετινό Survivor, αλλά κατάφερε να... γράψει ιστορία, ως ο Survivor, που έπιασε τα περισσότερα (και μεγαλύτερα) ψάρια ever στην πολυετή ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης και όσοι τον είχαν στην ομάδα τους, είχαν ενθουσιαστεί με το άφθονο φαγητό που έφερνε κάθε φορά που βουτούσε στη θάλασσα στον Άγιο Δομίνικο.

Ο 33χρονος Κόρο. που εργάζονταν ως μοντέλο, personal trainer και διατηρεί well being μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, φροντίζει πάντα να είναι fit και δίνει μεγάλη προσοχή στη διατροφή του.


Τώρα ο Κόρο, ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο που τον δείχνουν να κάνει free diving στα Λιμανάκια στη Βάρκιζα και ο ίδιος έγραψε μια σειρά από συμβουλές για το πως καταφέρνει να κάνει καταδύσεις και να πιάνει και καλές ψαριές.


«Η συχνή προπόνηση είναι αυτό που μου έδωσε την δύναμη, την σιγουριά και την ασφάλεια να κάνω τόσες βουτιές σε αυτά τα μέτρα κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες και εξάντληση για να φέρω φαγητό στην παραλία. Έχοντας λοιπόν κάνει αρκετές προπονήσεις και δείχνοντας σεβασμό στην θάλασσα είχα αυτά τα αποτελέσματα. Υγεία πάνω από όλα και καλές αναδύσεις σε όλους!!!»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!