MEN'S GUIDE

Μάθαμε τα μυστικά της διατροφής ενός νεαρού σταρ του Netflix [βίντεο]

Η teen σειρά του Netflix "Never Have I Ever" σημειώνει τεράστια επιτυχία και ήδη προβάλλεται η δεύτερη σεζόν και ο Darren Barnet, που πρωταγωνιστεί σε αυτή, είδε τις μετοχές του στο Χόλιγουντ να ανεβαίνουν πολύ, καθώς μετά από αυτό το ρόλο έχει γίνει το... αντικείμενο του πόθου για εκατομμύρια γυναίκες και νεαρά κορίτσια.

Ο 30χρονος ηθοποιός, που στη σειρά υποδύεται έναν απίστευτα καλογυμνασμένο, σέξι και δημοφιλή μαθητή λυκείου ομολογεί πως δεν κάνει καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια για να διατηρεί το αψεγάδιαστο κορμί του.


Σε ένα νέο βίντεο που γύρισε για λογαριασμό του Men's Health, ο ηθοποιός αναφέρει όλα όσα τρώει μέσα σε μια ημέρα.


Έτσι μας λέει πως μπορεί να μην φάει τίποτα μέχρι τη 1 μεσημέρι και τότε τρώει για πρωινό κάτι απλό όπως αβγά ποσέ.


Μεσημεριανό τρώει πάντα έξω και προτιμά το μεξικάνικο ή το σούσι, ενώ για βραδινό επιλέγει κάποιο γεύμα με πρωτεΐνη ή μακαρόνια ή όσπρια.


Παράλληλα εξομολογείται πως λατρεύει τις σαρδέλες (τις τρώει ακόμα και από κονσέρβα) και πως δεν παίρνει άλλα συμπληρώματα πέρα από βιταμίνη C και Ψευδάργυρο, αλλά παραδέχεται πως συχνά φτιάχνει ένα ρόφημα τσαγιού με κουρκουμά και τζίντζερ γιατί βοηθά στο να τονώσει το μεταβολισμό του και δεν τρώει καθόλου γλυκά.


Και προφανώς ο μεταβολισμός του λειτουργεί... ρολόι αφού τον ακούμε να λέει πως αν και δεν έχει καθιερώσει μια cheatday (την ημέρα που κανείς τρώει ό,τι θέλει ανεξάρτητα από το όποιο διατροφικό πλάνο ακολουθεί τις υπόλοιπες μέρες) ο ίδιος ενίοτε τρώει μια ολόκληρη  πίτσα μόνος του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!