MEN'S GUIDE

O The Rock μας έδειξε το λαχταριστό πρωινό που τρώει όταν δεν κάνει διατροφή

Ο θηριώδης χολιγουντιανός σταρ Dwayne Johnson, αποτελεί το απόλυτο fitness πρότυπο, για εκατομμύρια άντρες, που επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν το αξιοζήλευτα καλογυμνασμένο και μυώδες κορμί που διατηρεί ο The Rock σε ηλικία 49 ετών.

Ο ίδιος δεν έχει κρύψει, πως για να παραμένει fit και ειδικά όταν χρειάζεται να κάνει κάποιον ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο (όπως τώρα που μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του νέου φιλμ Black Adam όπου υποδύεται τον ομώνυμο ήρα των κόμικς της DC) κάνει πολύ αυστηρή διατροφή και πολύ εντατική γυμναστική.


Μάλιστα  πρόσφατα ο ηθοποιός δήλωσε ο συγκεκριμένος ρόλος ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισε στην πολυετή καριέρα του τόσο σε φυσικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο.


Θυμίζουμε όμως, πως ο σταρ έχει πει πως όσο εντατικά και αν γυμνάζεται και όσο και αν προσέχει τη διατροφή του, πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να έχει μια μέρα... ανάπαυλας την εβδομάδα, τη λεγόμενη "cheat day" και έτσι συνηθίζει τις Κυριακές να τρώει ό,τι θέλει.


Και τώρα μας έδειξε το αγαπημένο του πρωινό, που αμέσως έγινε viral.


Το πρωινό αποτελείται από το λεγόμενο RockToast (ο ίδιος το αποκαλεί έτσι) που είναι στην ουσία γαλλικό τοστ από χοντροκομμένες φέτες μπριός, μαζί με pancakes με μπανάνα και καρύδα και άφθονο σιρόπι σφενδάμου και όλα αυτά πασπαλισμένα με τραγανά κομματάκια γκρανόλας (από βρώμη και ξηρούς καρπούς).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Περιττό δε να πούμε πως αμέσως χιλιάδες έσπευσαν να δοκιμάσουν το πρωινό του Dwayne και το #RockToast έχει γίνει viral.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Rando (@jrbosox)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex D (@a1exad)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!