MEN'S GUIDE

Τη συλλογή αυτοκινήτων του Ben Affleck θα τη ζήλευε κάθε άντρας [εικόνες]

Στα 48 του χρόνια και μετά από ένα ταραχώδες διαζύγιο με την επίσης χολιγουντιανή σταρ Jennifer Garner, με την οποία απέκτησε 3 παιδιά, ο διάσημος ηθοποιός Ben Affleck εκτιμάται πως έχει μια περιουσία που ξεπερνά τα 150 εκατομμύρια δολάρια, οπότε λογικό είναι να έχει επενδύσει στο να εμπλουτίσει τη συλλογή αυτοκινήτων που διαθέτει με οχήματα που λατρεύει.

Ο ίδιος, στο πρόσφατο παρελθόν, έχει εξομολογηθεί πως και αυτός και ο επίσης διάσημος αδελφός του, ο ηθοποιός Casey Affleck από παιδιά λάτρευαν τα αυτοκίνητα και ο ίδιος λατρεύει τα vintage αμάξια και αυτό είναι φανερό και στη συλλογή αυτοκινήτων που διαθέτει.


 

 

Όπως διαβάσαμε στο esquire.gr ο χολιγουντιανός σταρ Ben Affleck έχει φροντίσει να διατηρεί στο γκαράζ του μια εντυπωσιακή συλλογή από αυτοκίνητα.
 

Aston Martin DB9

Κάθε σταρ του Χόλιγουντ που σέβεται τον εαυτό του διαθέτει ένα τέτοιο, σούπερ πολυτελές Gran Turismo. Η Aston Martin DB9 είναι άκρως πολυτελής, έχει χώρους και τεράστια προσοχή στη λεπτομέρεια. Στην καρδιά της υπάρχει ένας νέας γενιάς κινητήρας AM11 V12, ιπποδύναμης 517 αλόγων και 620 Nm ροπής.

Chevrolet Chevelle SS

Το εν λόγω αυτοκίνητο είναι η απόδειξη πως ο Ben Affleck έχει κλασικό γούστο και ξέρει να εκτιμά κάποια από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Chevelle SS είναι ένας θρύλος των 60s και ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα στην ιστορία της Chevrolet. Η έκδοση 396 L78 διαθέτει έναν V8 κινητήρα 375 αλόγων και έχει κάποιες σημαντικές τροποποιήσεις στο σασί.

Lexus RX

Ο φωτογραφικός φακός έχει πιάσει αρκετές φορές τον Affleck να οδηγεί το εν λόγω SUV, που είναι ένα από τα οχήματα που χρησιμοποιεί συχνότερα. Με πολυτελή εσωτερικό, έναν  3.5-liter V6 κινητήρα (270 ίππων) και εξαιρετικές λειτουργίες, το Lexus RX -μαύρου χρώματος- είναι ένα όχημα που εμπιστεύεται απόλυτα.

Mercedes S63 AMG 

Η S63 AMG είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα μοντέλα της Mercedes, με αυθεντικό πολυτελή εξοπλισμό καθώς και τις πιο προηγμένες τεχνολογικά λειτουργείες για ημιαυτόνομη οδήγηση. Ξεχωρίζει για τον σπορ εξωτερικό της σχεδιασμό, ο οποίος δεν παραμελεί τη χαρακτηριστική κομψότητα της γερμανικής εταιρείας. Το ίδιο συμβαίνει και με το εσωτερικό της. Είναι εξοπλισμένη με έναν Twin-Turbo κινητήρα 4 λίτρων και 612 αλόγων.

Tesla Model S

Το αστέρι της εταιρείας του Elon Musk είναι αρκετά δημοφιλές πια στους κύκλους των διασημότερων Αμερικανών, όντας ένα αυτοκίνητο που προσδίδει κύρος αλλά κάνει και γνωστές τις περιβαλλοντικές ανησυχίες του οδηγού του. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!