MEN'S GUIDE

Tα 6 trends στα γυαλιά ηλίου που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι

Υπάρχουν πολλά fashion trends στα γυαλιά ηλίου για το 2020 και μερικά είναι αρκετά... extreme και δύσκολα μπορεί να τα "υποστηρίξει" ο οποιοσδήποτε. Ωστόσο υπάρχουν και μερικά fashion trends για φέτος το καλοκαίρι στα γυαλιά ηλίου, που αποτελούν πιο... safe επιλογές, αρκεί να κάνεις "σοφά" την επιλογή σου.

Το πρώτο που θα πρέπει να θυμάσαι πριν επιλέξεις ένα νέο ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι φυσικά το πόσο καλής ποιότητας είναι οι φακοί, γιατί πρωτίστως πρέπει να σου προσφέρουν επαρκή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Μετά θα πρέπει να γνωρίζεις, ποιο σχήμα γυαλιών ταιριάζει σε εσένα με βάση κυρίως το σχήμα του προσώπου σου, αλλά και το μήκος των μαλλιών σου και φυσικά το γενικότερο στυλ που έχεις στα outfits που επιλέγεις.


Ένας βασικός κανόνας, που πρέπει να θυμάσαι είναι πως δεν επιλέγουμε γυαλιά με ίδιο σχήμα με αυτό το προσώπου μας(π.χ. γυαλιά ολοστρόγγυλα όταν έχουμε στρογγυλό πρόσωπο, ή οβάλ γυαλιά με οβάλ πρόσωπο κ.ο.κ.).


Ακολουθεί μια λίστα με 6 fashion trends στα φετινά γυαλιά ηλίου.


Γυαλιά με "γέφυρα" : Τα γυαλιά με μια μεταλλική συνήθως μπάρα να ενώνει το πάνω μέρος των φακών, αφήνοντας κενό από κάτω είναι και φέτος στη μόδα.


Aviators: Τα αεροπορικά γυαλιά δεν έχουν φύγει ποτέ από τη μόδα και συνήθως ταιριάζουν σε όλους

 


Γυαλιά με χρωματιστούς φακούς ή σκελετό ή και τα δύο: Προσπάθησε να τα επιλέξεις ανάλογα με το συνολικό ντύσιμο που συνηθίζεις να κάνεις.


Γυαλιά με στρογγυλούς φακούς: Αν πάρεις ολοστρόγγυλα γυαλιά σαν αυτά του John Lennon μπορεί να μην ταιριάζουν στο πρόσωπό σου. Όμως γυαλιά ηλίου με στρογγυλούς φακούς, αλλά σκελετό που δίνει... γωνίες, ταιριάζουν πιο εύκολα σε όλους


90s style γυαλιά: Από τα μικροσκοπικά γυαλιά, τα οβάλ, μακρόστενα, χρωματιστά γυαλιά και αυτά με τεράστιους vintage σκελετούς, όλα τα στυλ σε γυαλιά ηλίου που φορούσαν οι πάντες τη δεκαετία του 90 είναι φέτος στη μόδα

 


Γυαλιά με φακούς με γεωμετρικά σχήματα: Οι πολυγωνικού σχήματος φακοί είναι στη μόδα αλλά και πάλι θα πρέπει να επιλέξεις σοφά τι θα αγοράσεις.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!