MEN'S GUIDE

O Kanye West είναι πλέον επίσημα δισεκατομμυριούχος

O διάσημος ράπερ και σύζυγος της διαβόητης Kim Kardashian, ακόμα και εν μέσω κρίσης, κατάφερε να γίνει πάμπλουτος και το περιοδικό Forbes, ανακοίνωσε πως πλέον η περιουσία του κατάφερε να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Μπορεί πριν από κάποια χρόνια, ο ίδιος ο Kanye να είχε αποκαλύψει πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα (μάλιστα ζητούσε από τον Mark Zuckerberg του Facebook να... τον ξελασπώσει από τα χρέη), αλλά τελικά όχι μόνο κατάφερε να τα ξεπεράσει, αλλά πλέον η περιουσία του αγγίζει το 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.


Το περιοδικό αναφέρει πως η αλματώδη αύξηση των κερδών του Kanye, δεν οφείλεται τόσο στην επιτυχία του ως ράπερ, αλλά στην τεράστια επιτυχία του ως fashion designer και ειδικά στην κυκλοφορία των αθλητικών παπουτσιών Yeezy.

 


Tα συγκεκριμένα αθλητικά παπούτσια "απειλούν" πλέον την παγκόσμια κυριαρχία των Nike's Air Jordan (τα αθλητικά παπούτσια του θρυλικού παίκτη του ΝΒΑ) και το Forbes εκτιμά πως μόνο η αξία των Yeezys ξεπερνά πλέον το 1,26 δισεκατομμύρια δολάρια και σημειώνει πως αυτή η εντυπωσιακή και γρήγορη κυριαρχία στην παγκόσμια αγορά, αποτελεί ιστορικό φαινόμενο.


Ο ίδιος ο Kanye, φάνηκε να θεωρεί πως το Forbes υποτιμά την περιουσία του και σε μήνυμα του έγραψε πως η πραγματική περιουσία του δεν είναι λίγο πάνω από 1 αλλά μεγαλύτερη από 3 δισεκατομμύρια δολάρια.



 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!