MEN'S GUIDE

Ο "The Rock" αποκάλυψε τα τρία επαγγέλματα που ήθελε να ακολουθήσει

O Dwayne Johnson, είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ του Χόλιγουντ, έχει στο παρελθόν κερδίσει τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα στον κόσμο, είναι καλός πατέρας και στοργικός σύζυγος, παραμένει απίστευτα fit και είναι ένας από τους δημοφιλέστερους άνδρες στο Instagram, με πάνω από 177 εκατομμύρια followers. Είναι λογικό λοιπόν, πολλοί άνδρες να τον θεωρούν "πρότυπό" τους.

Τώρα που και ο "The Rock" βρίσκεται σε καραντίνα, φροντίζει καθημερινά να επικοινωνεί με τους φαν του και να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις.


Και τώρα τον ρώτησαν τι καριέρα θα ήθελε να έχει κάνει αν δεν γίνονταν σταρ του Χόλιγουντ και οι απαντήσεις που έδωσε έκαναν πολλούς άντρες να ταυτιστούν μαζί του.


Έτσι αποκάλυψε πως ήθελε να γίνει τραγουδιστής της κάντρι, αλλά εγκατέλειψε αυτά τα πλάνα όταν ήταν 15 ετών.


Μετά ήθελε να γίνει μποξέρ βαρέων βαρών, αλλά άλλαξε γνώμη όταν είδε τον αγώνα του Mike Tyson με τον Michael Spinks το 1988 (έναν αγώνα όπου και οι δυο ήταν αήττητοι).


Τέλος είπε πως για χρόνια ήθελε να γίνει επαγγελματίας παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου  και αστέρας του NFL, αλλά παραδέχεται πως δεν ήταν πολύ καλός σε αυτό και έδωσε την ακόλουθη συμβουλή: «Καμιά φορά, εκείνο το όνειρο, για το οποίο είχε εργαστεί είναι το καλύτερο πράγμα που... δεν έγινε ποτέ! 


Η ζωή είναι περίεργη και το σύμπαν έχει τον τρόπο του να σε βρίσκει στα μισά της διαδρομής και να σε στέλνει στο μονοπάτι που ήταν γραφτό να ακολουθήσεις. Να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και να έχετε πίστη". 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on Apr 5, 2020 at 7:24am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!