MEN'S GUIDE

Θέλεις να αποκτήσεις πλατινέ μαλλιά; Τα 5 tips που πρέπει να ξέρεις

Δεν είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται να κάνουν τα μαλλιά τους πλατινέ ακολουθώντας τη τάση των silver hair. Είναι όμως λίγοι αυτοί που πραγματικά μπορούν να υποστηρίξουν μια τέτοια αλλαγή στα μαλλιά τους.

Κατά καιρούς έχουμε δει εκατοντάδες celebrities να τολμούν ένα platinum look: από άσσους των γηπέδων μέχρι αστέρες του Χόλιγουντ και τραγουδιστές, αλλά οι hair experts τονίζουν πως πριν πάρεις και εσύ μια ανάλογη απόφαση, θα πρέπει να σκεφτείς και να γνωρίζεις ορισμένα πράγματα.



1. Η ηλικία παίζει ρόλο
Όπως διαβάζουμε στο Fashion Beans, μπορείς να τολμήσεις ένα πλατινέ μαλλί, αν είσαι το πολύ 40άρης. Μετά από αυτό το αόρατο ηλικιακό όριο, το να κάνεις πλατινέ μαλλιά, γκαρίζει... παλιμπαιδισμό και ανωριμότητα. Άσε που από αυτή την ηλικία και μετά συνήθως όλοι οι άνδρες γκριζάρουν φυσικά!


2. Και το χρώμα της επιδερμίδας και των ματιών σου παίζουν ρόλο
Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και έχουμε δει από μαύρους μέχρι απίστευτα ανοιχτόχρωμους άνδρες να τολμούν το πλατινέ. Ωστόσο οι ειδικοί λένε πως οι άνδρες με υπερβολικά ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, καλό θα είναι να αποφεύγουν να ξανοίξουν πολύ και τα μαλλιά τους, εκτός και αν έχουν ένα στοιχείο στο πρόσωπό τους, (όπως για παράδειγμα πολύ φωτεινό και έντονο χρώμα ματιών) που θέλουν να το αναδείξουν.


3. Ο τύπος των μαλλιών σου παίζει ρόλο.
Αν έχεις πολύ σκούρα και πολύ σκληρά μαλλιά, να ξέρεις πως για να τα ξανοίξεις θα χρειαστεί μεγαλύτερη διαδικαασία και άρα θα γίνει μεγαλύτερη φθορά στην τρίχα.


4. Ο διαθέσιμος χρόνος σου παίζει ρόλο
Αν αποφασίσεις να αποκτήσεις πλατινέ μαλλιά, να ξέρεις πως θα πρέπει να επισκέπτεσαι συχνά το κομμωτήριο για να διατηρήσεις του λουκ σου. Αν λοιπόν δεν είσαι τύπος που έχει χρόνο (ή τη διάθεση να αφιερώνει χρόνο) για grooming τότε καλό είναι να επιλέξεις ένα άλλο hair look που να συντηρείται πιο εύκολα.


5. Το γενικό σου στυλ παίζει ρόλο
Το γεγονός πως πολλοί τολμούν το πλατινέ μαλλί, δεν σημαίνει πως παύει να είναι ένα εκκεντρικό και αρκετά ακραίο λουκ που λίγοι μπορούν να το υποστηρίξουν, με την γκαρνταρόμπα τους και το γενικό στυλ τους. Αν η ντουλάπα σου είναι γεμάτη συντηρητικές και safe επιλογές, τότε το πλατινέ μαλλί δεν κάνει για σένα, εκτός αν έχεις αποφασίσει να αλλάξεις όλη τη ντουλάπα σου (και τη ζωή σου όλη). 



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!