MEN'S GUIDE

Μάθε πως ο Simon Cowell κατάφερε να χάσει 10 κιλά σε λίγους μήνες

O Βρετανός Simon Cowell, είναι μια από τις διασημότερες τηλεπερσόνες στον πλανήτη, αφού εδώ και χρόνια είναι ο βασικός κριτής σε πασίγνωστα μουσικά talent shows όπως το Έχεις Ταλέντο και το X Factor και στα 60 του χρόνια κατάφερε να πετύχει μια θεαματική αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση χάρη στον 5χρονο γιο του Eric.

O Simon Cowell μέσα σε διάστημα λίγων μηνών έχασε πάνω από 10 κιλά και έχει γίνει... αγνώριστος.


Ο ίδιος λέει πως αν πριν χάσει τα κιλά θα βαθμολογούσε τον εαυτό του με 8 στα 10, τώρα βάζει στον εαυτό του 11!


Και πως κατάφερε να χάσει τόσα κιλά; Χάρη στο γεγονός πως εδώ και μήνες ακολουθεί μια αυστηρά vegan διατροφή, που ο ίδιος την αποκαλεί "Eric Cowell diet" καθώς ο γιος του είναι φανατικός vegan  και έπεισε και τον πατέρα του να αλλάξει διατροφικές συνήθειες.

Όπως αποκάλυψε, έκοψε το κρέας, τα γαλακτοκομικά, τα σιτηρά και τη ζάχαρη. Αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του μετά από λιποθυμία του λόγω χαμηλών επιπέδων σακχάρου στο αίμα τον Οκτώβριο του 2017. «Μερικές φορές η ζωή μάς υπενθυμίζει ότι δεν είμαστε ανίκητοι. Ήταν τεράστιο σοκ … Πρέπει πραγματικά να φροντίσω τον εαυτό μου», είχε πει τότε σε συνέντευξή του.

Από τότε η ζωή του έχει αλλάξει τελείως, καθώς πια ακολουθεί μια vegan διατροφή. Όπως είπε, το μυστικό του είναι ότι σταμάτησε να πιστεύει σε εξαντλτητικές δίαιτες και τρελά τεστ αλλεργιών. Πλέον η διατροφή του είναι γεμάτη με ωμά λαχανικά, φρούτα με χαμηλά σάκχαρα και πολύ νερό. «Μόλις το συνηθίσεις, είναι πολύ πιο εύκολο. Νιώθω καλύτερα, η μνήμη μου είναι καλύτερη. Δεν το βρήκα δύσκολο. Ακόμα μπορώ να πιω μπίρα, οπότε είμαι χαρούμενος», είπε.

Μάλιστα πρόσφατα οι παπαράτσι τον εντόπισαν να απολαμβάνει τις διακοπές του στα εξωτικά Μπαρμπέιντος μαζί με το γιο του και τα αποτελέσματα της διατροφής στο σώμα του είναι εμφανή!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!