TV BITS

Ο Ηλίας Γκότσης μάλλον θύμωσε με όσα είπε πρώην παίκτης του Survivor

Ο νικητής του Survivor 2 Ηλίας Γκότσης, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή στην οποία συμμετέχει, έδειξε τη δυσαρέσκειά του, για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκαναν πρώην παίκτες του Survivor.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα οι Κώστας Αναγνωστόπουλος και Κώστας Κοκκινάκης ρωτήθηκαν από δημοσιογράφο, αν θα ήθελαν να επιστρέψουν σε ένα Survivor All Star που λέγεται πως είναι στα σκαριά.


Και ο Ηλίας Γκότσης φάνηκε να ενοχλήθηκε με τα όσα είπε κυρίως ο "Μισθοφόρος", ο οποίος μεταξύ άλλων είπε "Δεν θυμάμαι κανένα δυνατό από το δεύτερο Survivor".


Ο Ηλίας, όταν είδε το βίντεο με τις δηλώσεις των Κοκκινάκη - Αναγνωστόπουλου είπε: "“Δεν με ενδιαφέρει αυτό που άκουσα, αλλά με ενδιαφέρει από ποιον το άκουσα. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο γνωριζόμαστε από πριν, είμαστε και γείτονες. Θεωρώ ότι επειδή είναι γενικά αυθόρμητος χαρακτήρας, έχει υποπέσει σε σφάλμα.

Δεν μπορείς να εκφράζεσαι έτσι για ανθρώπους που έχουν ζήσει την ίδια εμπειρία μαζί σου, ακόμα κι αν το πιστεύεις. Το πρώτο Survivor είχε μεγαλύτερη επιτυχία, αλλά δεν εκμηδενίζεις έτσι τους ανθρώπους που έχουν πάρει μέρος. Επειδή τον ξέρω και ξέρω ότι είναι αυθόρμητος και καμιά φορά είναι πικάντικα τα σχόλιά του, δεν θέλω να το πάρω προσωπικά και να προσβληθώ. Ήταν λίγο ατυχές το συμβάν!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!