TV BITS

Survivor All Star: Δείτε τι είπαν οι Αναγνωστόπουλος Κοκκινάκης [βίντεο]

Πληθαίνουν οι φήμες πως ο Τούρκος παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί, σχεδιάζει τους επόμενους μήνες το δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης να επιστρέψει στην ελληνική tv, αλλά ως Survivor All Star στο οποίο θα συμμετέχουν οι καλύτεροι παίκτες και αυτοί που ξεχώρισαν στους προηγούμενους κύκλους.

Και μεταξύ αυτών που ρωτήθηκαν για το αν θα επέστρεφαν στο Survivor και συγκεκριμένα στο Survivor All Star ήταν και δύο παίκτες που είδαμε στον πρώτο κύκλο του Survivor: o Κώστας Αναγνωστόπουλος (ο γνωστός "Μισθοφόρος" των Μαχητών) και ο Κώστας Κοκκινάκης (ο αθλητής του πόλο, που αγωνίζονταν με τους Διάσημους).


Οι δυο πρώην παίκτες του Survivor μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες γνωστής εκπομπής και ο Μισθοφόρος αρχικά σχολίασε τη δήλωση της Κατςερίνας Δαλάκα, που είπε πως θα επέστρεφε σε ένα Survivor All Star.

 «Η Κατερίνα Δαλάκα αφού είναι φίλη με τον Ατζούν μάλλον κάτι ξέρει παραπάνω από εμάς» ανέφερε, χαρακτηριστικά, με χαμόγελο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

«Εξαρτάται από το ποιοι θα πηγαίναμε» απάντησε ο «μισθοφόρος» του πρώτου Survivor στο ενδεχόμενο να τον δούμε στην all star εκδοχή με τον Κώστα Κοκκινάκη να προσθέτει, με χιούμορ, πως «όλα έχον την τιμή τους».

«Καλό θα ήταν να μπουν οι ίδιοι παίκτες με τις ίδιες ομάδες όπως ήμασταν στο πρώτο. Δεν θυμάμαι κανένα δυνατό από το δεύτερο» συμπλήρωσαν οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

«Όπως έλεγαν, κανένας δεν είναι το Survivor. Όλοι μαζί το δημιουργήσαμε. Κανείς δεν είναι αυτόνομος. Από κει και πέρα και με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και χωρίς μια χαρά θα είναι» πρόσθεσε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!