MEN'S GUIDE

To νέο hair look του Adam Levine αρέσει μόνο στον ίδιο [εικόνες]

O τραγουδιστής των Maroon 5, είναι παντρεμένος με μια καλλονή (το πασίγνωστο μοντέλο Behati Prinsloo) έχει αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια, είναι πάμπλουτος (ήταν πλούσιος και πριν γίνει διάσημος) και το 2013 αναδείχτηκε από το People ως ο πιο σέξι άντρας στον πλανήτη. Κοινώς έχει πολλά από αυτά που ονειρεύεται κάθε άντρας και στα 40 του χρόνια συνεχίζει να είναι πρότυπο για πολλούς. Οι γυναίκες όμως παρακαλούν να μην μιμηθεί κανείς το νέο του hair look.

O Adam Levine κατά καιρούς έχει τολμήσει αρκετά edgy κουρέματα τόσο όταν εμφανίζεται στη σκηνή με το συγκρότημά του, όσο και στην tv όπου είναι κριτής σε πασίγνωστο talent show.


'Ομως το νέο του hair look δεν αρέσει σε κανέναν άλλο πέρα από τον ίδιο.


Ο Adam αποφάσισε να ξυρίσει όλο το κεφάλι του και να αποκτήσει ταυτόχρονα και cornrows (κοτσιδάκια) και σαν να μην έφτανε αυτός ο συνδυασμός, έβαψε τα κοτσιδάκια του ξανθά!


Ο ίδιος "βάφτισε" το νέο του hair look με το όνομα "corn hawk" αλλά όχι απλά δεν αρέσει σε κανένα, αλλά χιλιάδες φαν του παρακαλούν ακόμα και τη διάσημη σύζυγό του να τον πείσει να αλλάξει στυλ στα μαλλιά του! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!