MEN'S GUIDE

Ερευνητής αποκάλυψε το top 5 των διάσημων ανδρών που φαντασιώνονται οι γυναίκες

Πολλοί (άντρες και γυναίκες) συχνά έχουν ερωτικές φαντασιώσεις με διασημότητες, αλλά αν θες να μάθεις ποιους celebrities φαντασιώνονται οι περισσότερες γυναίκες, για να μάθεις ποιους πρέπει να έχεις ως πρότυπα, ένας ερευνητής σου έχει την απάντηση.

Τις τελευταίες δεκαετίες η επιστήμη ασχολείται σοβαρά με το ζήτημα σεξ,  και πλέον οι επιστημονικές μελέτες εστιάζουν και σε θέματα που μέχρι πρότινος αποτελούσαν ταμπού, όπως οι σεξουαλικές φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών.


Και ένας καθηγητής που έχει εστιάσει την ακαδημαϊκή καριέρα του σε θέματα σεξ, είναι ο Αμερικανός Δρ. Lehmiller . Ο  Δρ. Lehmiller  είναι ερευνητικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Kinsey και κοινωνιολόγος με κατεύθυνση στο σεξ και τα φετίχ.


Στο νέο του βιβλίο (Tell Me What You Want: The Science of Sexual Desire and How It Can Help You Improve Your Sex Life), ο ερευνητής ρώτησε περισσότερους από 4.000 ανθρώπους σχετικά με τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις. Το 90% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι είχαν φαντασιώσεις με ερωτικό τους σύντροφο, ενώ μόνο τα 2/3 είχαν φαντασιωθεί κάποιον διάσημο. Επιπλέον, ενώ το 51% δήλωσε ότι είχε συχνά φαντασιώσεις με ερωτικούς παρτενέρ, μόλις 7% ήταν εκείνοι που είπαν πως τα πρόσωπα των πιο συχνών τους φαντασιώσεων ήταν διάσημοι celebrities.

Πάντως ο Δρ. Lehmiller, κατάφερε να καταγράψει το top 5 των celebrities που δεσππόζουν στις γυναικείες ερωτικές φαντασιώσεις.

 

1. Channing Tatum


2. Ryan Gosling


3. Adam Levine


4. George Clooney


5. Brad Pitt

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!