WOMEN'S GUIDE

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απέκτησε τεράστια μύτη, αλλά υπάρχει λόγος [εικόνες]

Το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του τηλεοπτικού σόου και ενώ βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

Η ίδια συχνά έχει ρωτηθεί αν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, ενώ και στην πρώτη σεζόν του GNTM είδαμε να ασκείται σκληρή κριτική από τους κριτές του σόου στα κορίτσια που έχουν κάνει υπερβολικές και πολλές επεμβάσεις στην εξωτερική τους εμφάνιση (από πλαστικές επεμβάσεις, μέχρι ψεύτικα μαλλιά και ψεύτικες βλεφαρίδες).


Έτσι η Ηλιάνα... πείραξε μόνη της τη μύτη της στο photoshop, την έκανε τεράστια, την ανέβασε στο Instagram μαζί με μια... κανονική πόζα της  και έγραψε: «Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;» Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία ). Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά "


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!