MEN'S GUIDE

Ο Μιχάλης Μουρούτσος τόλμησε ένα χτένισμα που δεν το τολμάς εύκολα

Ο γνωστός Ολυμπιονίκης του taekwondo, στα 39 του χρόνια έκανε μια πολύ τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά του, που όμως καλό είναι να το σκεφτείς πολύ πριν την υιοθετήσεις και εσύ.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, πριν από λίγους μήνες χώρισε με τη Λάουρα Νάργες με την οποία διατηρούσε δεσμό τα τελευταία χρόνια και τώρα απολαμβάνει τις διακοπές του.


Εκεί είδαμε πως ο Μιχάλης έχει πλέον αφήσει μακρύ τσουλούφι, με ξυρισμένα τα πλαϊνά μαλλιά και έχει υιοθετήσει το πιο δημοφιλές και in fashion ανδρικό κούρεμα των τελευταίων μηνών το: pompadour fade haircut, που ειδικά φέτος αποθεώθηκε από τους διάσημους κομμωτές. 


Όμως στην πορεία μάλλον μας τα χάλασε στιλιστικά, αφού επέλεξε να κάνει τα μαλλιά του κοτσιδάκια cornrows, ένα χτένισμα που όχι μόνο δεν είναι και τόσο in fashion, αλλά για να το τολμήσεις θα πρέπει να είσαι βέβαιος πως είσαι τόσο εμφανίσιμος όσο ο David Beckham ή διάσημος ράπερ! 


Οπότε αν δεν είσαι ένα από τα δυο καλύτερα να μην το τολμήσεις.


Πάντως πολλοί από τους followers του Μιχάλη, όταν είδαν το νέο του χτένισμα στο Instagram, σχολίασαν πως είναι... πολύ μπροστά.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!