MEN'S GUIDE

Σου αρέσει να φοράς μαύρα και το καλοκαίρι; Έρευνα δείχνει πως... καλά κάνεις

Υπάρχει ο άτυπος "κανόνας" πως το μαύρο είναι ένα πένθιμο και.. βαρύ χρώμα, που είναι ιδανικό μόνο για χειμερινές ή επίσημες βραδινές εμφανίσεις και πως δεν ταιριάζει με την ανεμελιά του καλοκαιριού. Άλλοι πάλι θέλουν να φορούν μαύρα όλο το χρόνο και τελικά καλά κάνουν.

Μια έρευνα έδειξε πως το μαύρο χρώμα στα ρούχα, κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν αυτοπεποίθηση, και να δείχνουν πιο ελκυστικοί και δυναμικοί στα μάτια των άλλων.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τη βρετανική εταιρεία Buy T-Shirts Online, και σε αυτή συμμετείχαν 1.000 άνθρωποι που απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με την αντίληψη των χρωμάτων. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το μαύρο κάνει τους ανθρώπους που το φορούν να νιώθουν πιο καλύτερα με το εαυτό τους και τονώνει την αυτοπεποίθησή τους και ειδικά οι άντρες φάνηκαν να το προτιμούν ως χρώμα, ενώ οι γυναίκες δήλωσαν πως βρίσκουν ελκυστικούς τους άντρες που φορούν μαύρα!

 

Επίσης περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες της έρευνας (48% των γυναικών και τπο εντυπιακό ποσοστό 64% των αντρών) δήλωσαν ότι το μαύρο ήταν ένα χρώμα που συνδέεται με την εμπιστοσύνη.

Άντρες και γυναίκες είπαν πως με το μαύρο αισθάνονται πιο "ασφαλείς" με τον εαυτό τους και αυτό εξηγεί και γιατί οι άντρες που φορούν μαύρα δείχνουν ελκυστικοί στα μάτια των γυναικών, αφού άλλες έρευνες, έχουν δείξει πως το στοιχείο που κάνει έναν άντρα γοητευτικό είναι η αυτοπεποίθηση!

.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!