MEN'S GUIDE

Μήπως είσαι μεγάλος για να κάνεις clubbing; Δες τι έδειξε σχετική έρευνα

Σου αρέσει το clubbing και τώρα που θα καλοκαιριάσει σκέφτεσαι από τώρα σε πιο summer club θα βρεθείς και που να ταξιδέψεις για να γλεντάς μέχρι το πρωί; Μήπως όμως είσαι λίγο μεγάλος για όλα αυτά;

Μια έρευνα, έδειξε πως υπάρχει ένα όριο ηλικίας στους άνδρες που πάνω από αυτό, πολλοί δηλώνουν πως νοιώθουν "μεγάλοι" για ξενύχτια στα κλαμπ, ενώ (το χειρότερο, γιατί εσύ μπορεί να αισθάνεσαι πάντα νέος) πολλοί επίσης δηλώνουν πως δεν τους αρέσει να βλέπουν στα κλαμπ, άτομα που έχουν ξεπεράσει αυτό το ηλικιακό όριο.
Και ποιο είναι αυτό; Τα 31 έτη!

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει έρευνα του Currys PC World, τα 31 έτη είναι εκείνο το σημείο που θα' πρεπε να δίνεις τη σκυτάλη στη νέα γενιά και μια βραδινή σου έξοδος για διασκέδαση είναι πια ένα χαλαρό ποτό μετά τη δουλειά ή μια βόλτα ή ένα γεύμα σε κάποιο καλό εστιατόριο.

Το 40% των συμμετεχόντων της έρευνας μάλιστα τόνισε πως είναι αρκετά άβολο να βλέπει έναν 40άρη ή ακόμη και έναν 50άρη να χορεύει σε ένα club ή να φλερτάρει ασύστολα σε κάποιο bar. Επίσης, η ηλικία των 37 ετών είναι εκείνο το έσχατο όριο που θέτουν οι συμμετέχοντες σε κάποιον για να πιει τρία ποτά και πάνω σε ένα bar.

Όσον αφορά την άλλη πλευρά, αυτήν των 30+, to gr.askmen.com, που δημοσιεύει τα πορίσματα της έρευνας, αναφέρει πως  οι 6 στους 10, δηλώνουν πως αποφεύγουν να βγαίνουν τακτικά το βράδυ γιατί βρίσκουν τη συνήθεια αυτή αρκετά δαπανηρή για τη τσέπη τους, ενώ το 30% υποστηρίζει πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με τίποτα το hangover της επόμενης ημέρας, ειδικά στο γραφείο. Αυτές όμως δεν είναι οι μόνες αιτιολογίες τους για την απουσία από τη βραδινή διασκέδαση: Το 22% απλά βαριέται να ετοιμαστεί, το 21% δε θέλει να χαλάσει χρήματα σε ταξί και το 12% δε θέλει να πληρώσει babysitter.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!