MEN'S GUIDE

Τα τρία δώρα που ενθουσιάζουν κάθε γυναίκα

Το ιδανικό είναι ο κάθε άντρας που αγαπά μια γυναίκα να ξέρει και ποιο ακριβώς δώρο θα την κάνει ευτυχισμένη, ωστόσο στην πραγματικότητα η αναζήτηση του τέλειου δώρου για την σύντροφό τους εξελίσσεται κάθε φορά σε... σπαζοκεφαλιά για πολλούς άντρες.

Και αν εσύ θέλεις να προσφέρεις στη γυναίκα της ζωής σου το τέλειο δώρο για την Πρωτοχρονιά, προλαβαίνεις ακόμα και την τελευταία στιγμή να το βρεις στην αγορά.


Και ευτυχώς για σένα, σχετικές έρευνες έχουν αναδείξει τα τρία είδη δώρων που λατρεύουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες, οπότε αν επιλέξεις ένα από αυτά σίγουρα δεν θα την απογοητεύσεις:


1. Κοσμήματα: Ακόμα και αυτές που λένε πως δεν τους αρέσουν τα κοσμήματα, σίγουρα θα εκτιμήσουν ένα δώρο - κόσμημα. Μόνο προσπάθησε να μην πάρεις δαχτυλίδι, γιατί ο συμβολισμός είναι μεγάλος και αυτό είναι ένα δώρο που το κάνεις σε μια γυναίκα μόνο αν όντως σκοπεύεις μέσα στη νέα χρονιά να προχωρήσεις τη σχέση σου στο επόμενο βήμα.


2. Ταξίδια: Αν της αγοράσεις ένα πακέτο για ένα ρομαντικό ταξίδι σε κάποιον προορισμό δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενθουσιαστεί αφού αυτό δείχνει πως την αγαπάς και θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί της και να έχετε κοινές εμπειρίες. Τον προορισμό θα τον διαλέξεις εσύ και καλό είναι να επιλέξεις κάποιο προορισμό που έχει κάποιο συμβολισμό για εσάς ή σου έχει αναφέρει πως θα ήθελε να επισκεφτεί.


3. Πακέτο περιποίησης σώματος και ομορφιάς: Ίσως η πιο safe επιλογή μετά τα κοσμήματα. Οι περισσότερες γυναίκες, ακόμα και αυτές που δεν συνηθίζουν να συχνάζουν σε Ινστιτούτα Αισθητικής και Ομορφιάς θα εκτιμήσουν ένα δώρο για μια επίσκεψη σε spa ή ένα πακέτο για pampering ομορφιάς και ευεξίας.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!