MEN'S GUIDE

Ένας 16χρονος έκανε πολλούς άντρες να ζηλέψουν - Πήγε στο "νησί του σεξ"

Σίγουρα πολλοί άντρες ονειρεύονται να βρεθούν σε έναν εξωτικό προορισμό, με συντροφιά πανέμορφες γυναίκες που επιδίδονται σε ερωτικά όργια. Βέβαια λίγοι μπορούν να υλοποιήσουν αυτή τη φαντασίωση, όμως ένας 16χρονος τα κατάφερε.

Ο 16χρονος λέγεται Bryan, κατάγεται από τη Χιλή, αλλά ζει στη Νέα Υόρκη και σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail, κατάφερε να βρεθεί σε πάρτι οργίων. που έγινε στη Βενεζουέλα στο διαβόητο Sex Island resort.

Όπως διαβάζουμε στο gazzeta.gr, ο νεαρός κατάφερε να κερδίσει την συμμετοχή του στο πάρτι, κοροϊδεύοντας τον πατέρα του κι αποσπώντας του την πιστωτική του κάρτα με πρόφαση την αγορά ενός video game, επέστρεψε στην βάση του κι όπως δηλώνει «τίποτα δεν πρόκειται να είναι ξανά το ίδιο για εκείνον», μετά τις «θερμές» ημέρες και νύχτες που έζησε στις ακτές της χώρας της Λατινικής Αμερικής.

Ο νεαρός, κατάφερε τελικά να πείσει τον πατέρα του να του επιτρέψει να μεταβεί μέχρι το «νησί του σεξ», όπου επιδόθηκε σε συνεχείς ερωτικές περιπτύξεις με τις καλλίγραμμες οικοδεσπότριες, με την συνοδεία αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, για τρία συνεχή μερόνυχτα, με τον 16χρονο να δηλώνει ερωτευμένος με μία εκ των παρτενέρ του και να εμφανίζεται αποφασισμένος να την ξανασυναντήσει και να την παντρευτεί.

Σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δημοσιεύει και η Daiy Mail, ο 16χρονος φαίνεται αγκαλιά με αιθέριες υπάρξεις, ενώ σε άλλα επίμαχα καρέ εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενος με μερικούς από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο πάρτι των οργίων και ποζάρει με αναμνηστικά δώρα από το ταξίδι του.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η συμμετοχή του ήταν νόμιμη καθώς ο νεαρός διέθετε την συναίνεση του πατέρα του, ενώ πλέον ο wanna be Καζανόβας βρίσκεται στην αναζήτηση της Βραζιλιάνας Αντρέα, η οποία του «πήρε τα μυαλά»...

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!