MEN'S GUIDE

Η Mercedes κοντράρει στα ίσα την Tesla με αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο [εικόνες]

Η αυτοκινητοβιομηχανία Mercedes παρουσίασε στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου στο Monterey το νέο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο και όλα δείχνουν πως έχει τα φόντα να "αφανίσει" τα μοντέλα της Tesla.

Ο λόγος για το Vision Mercedes-Maybach 6, ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο με απίστευτες δυνατότητες που είναι ηλεκτροκίνητο και έχει μεγάλη αυτονομία.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει μήκος 6 μέτρων, τελική ταχύτητα 250 χιλ/ώρα, και επιτάχυνση 0 στα 100 χιλ/ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα, ενώ θα μπορεί να κινηθεί σε απόσταση άνω των 320 χιλιομέτρων με ένα μόνο γέμισμα της μπαταρίας του. Παράλληλα διαθέτει και αυτό σύστημα αυτόματης οδήγησης και αυτόματου πιλότου ενώ το παρμπρίζ λειτουργεί ως οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή και εμφανίζει και τα στοιχεία και όλα τα apps για το αυτοκίνητο.

Το νέο concept αυτοκίνητο έχει κλέψει τις εντυπώσεις τόσο με τις δυνατότητές του, όσο και με τον πραγματικά υπερπολυτελή σχεδιασμό του και όλοι μιλούν για το νέο αυτοκίνητο που θα εκθρονίσει τα πολυτελή Tesla ηλεκτρικά αυτοκίνητα από την κορυφή της αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!