MEN'S GUIDE

Πώς να φτιάξεις τη βαλίτσα των διακοπών σου

Αύγουστος μπήκε και ήρθε επιτέλους η ώρα για καλοκαιρινές διακοπές.

Το να ετοιμάζεις βαλίτσα, είναι μια ξεχωριστή και δύσκολη υπόθεση. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ μέχρι πριν λίγα χρόνια για να πάω διακοπές έπαιρνα μαζί μου όλη τη ντουλάπα μου. Μέγα λάθος!

Αρχικά, αγόρασε μία κομψή βαλίτσα που να μην είναι ούτε νάιλον ούτε φωσφοριζέ ούτε φίσκα στα άσχετα αυτοκόλλητα. Διάλεξε να είναι σε γκρι μεταλλικό ή μαύρο χρώμα. Αργότερα, φτιάξε μία λίστα με το τι θα χρειαστείς, λαμβάνοντας υπόψη σου το που θα πας και τη περίοδο, το που θα μείνεις και τι θέλεις να κάνεις όσο θα είσαι εκεί.

Τα ρούχα που θα πάρεις μαζί σου πρέπει σε ποσότητα να καλύπτουν τις μέρες των διακοπών σου, να είναι πρακτικά και ανάλογα με το ύφος των διακοπών που έχεις επιλέξεις. Κάνε τα ρούχα σου ρολό καθώς είναι ένας πολύ καλός τρόπος να γλιτώσεις χώρο στη βαλίτσα σου, αλλά και να μην τσαλακωθούν πολύ. Κουβάλησε μαζί σου μόνο αυτά που αγαπάς περισσότερο. Επίσης, μην είσαι υπερβολικός με τα παπούτσια. Κανονικά 3 ζευγάρια για δυο βδομάδες διακοπών αρκούν.

Δεν χρειάζεται να πάρεις μαζί σου σαμπουάν ή αντιηλιακά καθώς εκεί που θα πας όλο και κάπου θα έχει κοντά ένα market για να τα αγοράσεις. Έτσι δεν χρειάζεται να τα κρατάς από το σπίτι. Όσο αφορά για τα είδη προικός (π.χ. πετσέτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες κλπ) μία καλή συμβουλή είναι επικοινωνήσεις με το κατάλυμά σου, για να μάθεις τι διαθέτει. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τα βασικά γιατροσόφια για πονοκέφαλο, τσίμπημα σφήκας ή κουνουπιών, αντιτετανικό, μια τεράστια ένεση για αλλεργικό σοκ και παυσίπονα.

Καλές διακοπές!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!