MEN'S GUIDE

Eίστε καλεσμένος σε γάμο; 6 tips για να επιλέξετε τί θα φορέσετε [εικόνες]

Το καλοκαίρι και οι αρχές του φθινοπώρου είναι οι εποχές που επιλέγουν τα περισσότερα ζευγάρια για να κάνουν τον γάμο τους.

Το μόνο πρόβλημα με τους καλοκαιρινούς γάμους, είναι πως σε αντίθεση με τους χειμερινούς (που σχεδόν όλοι ντύνονται πολύ επίσημα) το καλοκαίρι πολλοί καλεσμένοι δεν ξέρουν τί να φορέσουν. Υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες και συμβουλές για να μην πελαγώσετε στον προβληματισμό σας για το τί να φορέσετε.


1. Φροντίστε να μάθετε περισσότερα για τον χώρο της δεξίωσης και έτσι θα ξέρετε αν πρέπει να ντυθείτε πιό επίσημα. Γενικά είναι προτμότερο να είστε πιο επίσημα ντυμένοι, από το να εμφανιστείτε κάπου σαν να φύγατε μόλις από το beach bar. Αν δεν είστε σίγουροι επιλέξετε τον safe συνδυασμό παντελόνι τσίνο - πουκάμισο - smart σακάκι και αν το κλίμα είναι πολύ... χαλαρό, απλά βγάλτε το σακάκι σας.


2. Επιλέξτε ανοιχτόχρωμα και πιο λεπτά υφάσματα αν η τελετή και το τραπέζι είναι πριν από τη δύση του ηλίου για να αποφύγετε την ανεπιθύμητη εφίδρωση και την ταλαιπωρία από τη ζέστη. Αν η δεξίωση και ο γάμος είναι αργά το βράδυ επιλέξτε πιο σκούρες αποχρώσεις και πιο επίσημη αμφίεση.


 

3. Ένα λευκό πουκάμισο θα σας βγάλει πάντα ασπροπρόσωπους σε μία τέτοια περίσταση, αλλά μην το συνδυάσετε ποτέ με μαύρο παντελόνι (επιλέξτε π.χ. ένα πιο σκούρο γκρι) γιατί μπορεί να μοιάζετε με σερβιτόρος στην δεξίωση.


4. Αν θέλετε να κάνετε statement εμφάνιση επιλέξτε ένα ρούχο (π.χ. το πουκάμισο, ή το παντελόνι ή το σακάκι) να είναι σε ένα πρωτότυπο χρώμα όπως κάποια παστέλ απόχρωση (φέτος είναι πολύ στη μόδα το ροζ και το κίτρινο, αλλά πάντα είναι safe επιλογή το σιέλ).


 

5. Μπορείτε να ξεχωρίσετε με το να φορέσετε sneakers αντί για πιο επίσημα παπούτσια, αλλά τσεκάρετε πρώτα πως η δεξίωση δεν θα είναι πολύ επίσημη.


6. Θυμηθείτε πως τα λινά καλοκαιρινά κοστούμια πάντα είναι ιδανικά για τέτοιες περιπτώσεις.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!