MEN'S GUIDE

Οι άνδρες βάφουν τα μαλλιά τους γκρι για να μοιάσουν στον Clooney

Κάποτε τα γκρίζα μαλλιά θεωρούνταν κακό σημάδι γιατί φανέρωναν την ηλικία. Μετά περάσαμε στη φάση της γοητείας και σήμερα είναι η νέα μόδα που έχει κατακλύσει τον ανδρικό πληθυσμό.

Αναμφισβήτητα, η γοητεία του George Clooney οφείλεται στην εμφάνισή του. Έχει γίνει το σύγχρονο πρότυπο για τους άνδρες και όλοι θέλουν να του μοιάσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Telegraph, η γκρι βαφή μαλλιών εξαφανίζεται από τα ράφια τον τελευταίο καιρό, αφού όλοι προσπαθούν να αποκτήσουν λίγη από τη γοητεία του διάσημου ηθοποιού.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, οι πωλήσεις της Amazon μόνο, έχουν αυξηθεί κατά 80%. Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι το Renbow Hair Color Cream μάλιστα, που έχει δει τις πωλήσεις του να αυξάνονται κατά 200%.

Ποιοί όμως αγοράζουν γκρι βαφή; Είναι σαφές ότι οι πιο μεγάλης ηλικίας άνδρες δεν αγοράζουν βαφές, αλλά οι νεαροί που θελουν να μιμηθούν το στυλ του Clooney, επιδίδονται με μανία στο βάψιμο των μαλλιών τους.

Η τάση με τα γκρίζα μαλλιά έχει γίνει πλέον μόδα και πολλοί επώνυμοι στηρίζουν πια το στυλ τους στο χρώμα των μαλλιών τους.

Εσείς, θα το δοκιμάζατε;

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!