MEN'S GUIDE

Έρχεται το νέο hypercar σε συνεργασία Aston Martin και Red Bull [εικόνες]

Ο Adrian Newey, ο οποίος είναι ο επικεφαλής τεχνικός σύμβουλος της Red Bull Racing, επιβεβαίωσε πως το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο και σε έκδοση πίστας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, ένας αναγνώστης, ο οποίος έχει ήδη παραγγείλει το νέο μοντέλο, ανέφερε ότι η Aston Martin έχει δείξει σκίτσα, μαζί με ένα πήλινο ομοίωμα του hypercar σε όλους τους υποψήφιους αγοραστές του.

Το νέο μοντέλο φημολογείται πως ζυγίζει λιγότερο ενός τόνου, είναι πιο μικρό από τη McLaren P1 και έχει μεγαλύτερη αναλογία ίπποδύναμης/βάρος από το Koenigsegg One:1. Η Red Bull και η Aston Martin δεν επιθυμούν προς το παρόν να αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη μηχανική διάταξη του αυτοκινήτου, πέρα από το ότι ακολουθεί μια συνταγή τύπου F1, με πολύ προχωρημένη αεροδυναμική, δομή από ανθρακονήματα και «σούπερ-επιθετικούς» στόχους όσον αφορά στο βάρος. 

Ο Newey είπε πως το νέο hypercar θα μπορεί να μεταφέρει 2 άτομα στο εσωτερικό του, ενώ θα κατασκευαστεί σε 99 μονάδες, με την παραγωγή του να την αναλαμβάνει το τμήμα Q της Aston Martin που κατασκεύασε και την Vulcan. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!