MEN'S GUIDE

Αυτό είναι το νέο concept car της BMW

Η BMW παρουσίασε στην έκθεση Concorso d’ Eleganza στη Villa d’ Este της λίμνης του Κόμο το νέο της concept car και μας τρέλανε.

Το νέο coupe της BMW ονομάζεται 3.0 CSL Hommage, καθώς η μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να τιμήσει την 3.0 CSL, το coupe της δεκαετίας του ’70 που έγραψε τη δική του ιστορία στους δρόμους αλλά και τις πίστες. «Με αυτό δε δείχνουμε απλά πόσο περήφανοι είμαστε για το παρελθόν μας, αλλά επίσης το πώς μπορεί να επηρεάσει και το μέλλον», σχολίασε ο επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης του BMW Group, και αντιπρόεδρος, Adrian van Hooydonk.

Δεν αποκλείεται λοιπόν σχεδιαστικές λεπτομέρειες από το 3.0 CSL Hommage να περάσουν σε μελλοντικά σπορ μοντέλα της μάρκας από το Μόναχο. Όπως και η 3.0 CSL για την εποχή της (ήταν κατά 200 kg ελαφρύτερη από τη CS), έτσι και το πρωτότυπο για την έκθεση Concorso d’ Eleganza χαρακτηρίζεται από τη χρήση ελαφρών υλικών για βελτίωση των επιδόσεων (αλλά και της κατανάλωσης πλέον). Απλά τη θέση του αλουμινίου έχει λάβει πλέον το ανθρακόνημα.

Πηγή: Newsauto.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!