WOMEN'S GUIDE

Μια εύκολη λύση που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

Φέτος, είναι μία διαφορετική χρονιά και οι ειδικοί προτείνουν έναν εύκολο τρόπο για να χάσεις τα κιλά που έχεις πάρει το χειμώνα. 

Θέλεις να χάσεις κιλά εύκολα και γρήγορα χωρίς να ταλαιπωρήσεις τον οργανισμό σου, αλλά δυσκολεύεσαι μόνη σου; Το κλειδί είναι η κατανάλωση λαχανικών. Χωρίς φρούτα και λαχανικά δουλίτσα δεν γίνεται. Αν θέλεις λοιπόν να αδυνατίσεις καλά θα κάνεις να τα αγαπήσεις! Η υψηλή περιεκτικότητα τους σε νερό και η διαδικασία του μασήματος για τη διάσπαση τους, μπορεί να σε βοηθήσουν, ώστε να χορτάσεις πιο γρήγορα και να τρώς λιγότερο φαγητό. Επίσης, τα λαχανικά είναι χαμηλά σε θερμίδες και πλούσια σε φυτικές ίνες και νερό, συμβάλλοντας στην καταστολή της πείνας. 

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να εντάξετε τα λαχανικά στη διατροφή είτε ως συνοδευτικό στα κυρίως γεύματα είτε ως σνακ. Το πρωί μπορείτε να πιείτε ένα smoothie με φράουλες, μπρόκολο, μαρούλι ή να φάτε αυγά ποσέ με ντομάτα και σέσκουλα. Το μεσημέρι μπορείτε να φάτε ψητή γλυκοπατάτα με σαλάτα ή σούπα λαχανικών. Τέλος, το βράδυ προσθέστε στη διατροφή σας σπαγγέτι με λαχανικά και τυρί ή ένα πιάτο ντοματόσουπα. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!