MEN'S GUIDE

Μπείτε στην υπέροχη Rolls-Royce Phantom Serenity [βίντεο]

Είναι -άπιαστο- όνειρο κάθε άνδρα να βρεθεί στο εσωτερικό μίας Rolls-Royce. Αυτή η νέα Phantom Serentiy είναι το κάτι άλλο. Δείτε το βίντεο του Robb Report και νιώστε ότι το ζείτε. 

Η Rolls-Royce Phantom Serenity έδωσε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου 2015 της Γενεύης μία πρώτη γέυση, μπορείς να το πεις και μάθημα, για το πως θα είναι στο μέλλον τα αυτοκίνητα. Διαθέτει μια χειροποίητη ταπετσαρία από μεταξωτό ύφασμα. Κεντημένη στο χέρι, έχει κλαδιά κερασιάς και άνθη και κάθε πάνελ πήρε μέχρι και 600 ώρες για να ολοκληρωθεί.

Το σχέδιό του νέου αυτού μοντέλου είναι εμπνευσμένο από την μακραίωνη ιαπωνική jūnihitoe, μια ρόμπα με 12 layers που φορούν οι γυναίκες. Το καπνιστό ξύλο κερασιάς με στοιχεία μπαμπού δημιουργεί έναν υπέροχο συνδυασμό με την ταπετσαρία, τις πόρτες και το ταμπλό. Τα λευκά δερμάτινα καθίσματα και το πολύ προσεγμένο ταμπλό μπορεί να καταστήσει δύσκολο για τους οδηγούς να κρατούν τα μάτια τους στο δρόμο. Η εσωτερική ομορφιά και αρμονία διακρίνεται και στο εξωτερικό του αυτοκινήτου.



Εκτός από το σχεδιασμό, το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, το πίσω διαφορικό και ο κινητήρας άμεσου ψεκασμού V-12 ανεβάζουν την τιμή του Phantom Serenity στα 1.000.000 δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!