MEN'S GUIDE

Opel GT Concept: Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος [βίντεο]

Οι θαυμαστές του Opel GT Concept ανυπομονούν για την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το Opel GT Concept είναι ένα μόνο από τα πολλά μοντέλα αμαξιών που αναμένεται να παρουσιαστούν στη φετινή, 86η Έκθεση της Γενεύης που θα ολοκληρωθεί στις 13 Μαρτίου. 
Χαρακτηριστικά του design του πρωτοποριακού μοντέλου, είναι το μακρύ καπό, τα ιδιαίτερα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, η απουσία εξωτερικών καθρεπτών και χειρολαβών, αλλά και οι μονοκόμματες θύρες με τα ενσωματωμένα παράθυρα. Τα εμπρός κόκκινα ελαστικά και η κόκκινη γραμμή που ξεκινά από τον εμπρός θόλο και καταλήγει στο πίσω μέρος διαγράφει και τονίζει το προφίλ της σπορ δημιουργίας.

Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μια οθόνη αφής, που λειτουργεί με το σύστημα HMI (human machine interface) και προσαρμόζει αυτόματα το αυτοκίνητο, με βάση τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι. Όλες οι λειτουργίες του εσωτερικού είναι προσβάσιμες και μέσω φωνητικής εντολής. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία το συνολικό βάρος δεν ξεπερνάει τα 1.000 κιλά, με το κλασικό 0-100 km/h να πραγματοποιείται σε λιγότερο από 8 sec. και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 215 km/h.

«Κάνουμε το επόμενο βήμα δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο συναίσθημα και την οδηγική απόλαυση με το Opel GT Concept. Το GT Concept δείχνει τι συμβολίζει η Opel τώρα. Νιώθουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε πρωτοπόροι και φιλοδοξούμε να κατακτήσουμε νέους πελάτες με κάθε νέο αυτοκίνητο» ανέφερε ο CEO του Opel Group Dr. Karl-Thomas Neumann.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!