MEN'S GUIDE

Love to Fashion: Βαγγέλης Αποστολακόπουλος

"Είμαι ο Βαγγέλης και έχω σπουδάσει Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Πλέον ασχολούμαι με τη μόδα τους τελευταίους εννιά μήνες και διατηρώ το προσωπικό μου ιστολόγιο Hanger'89 το οποίο είναι ένα φωτογραφικό άλμπουμ μόδας. Ο λόγος που με ώθησε να το δημιουργήσω είναι το πάθος μου για την φωτογραφία και τη μόδα".  Έτσι μας συστήνεται ο Βαγγέλης Αποστολακόπουλος, ο δημιουγός του Hanger'89.

Αυτό που που πιστεύω ότι κάνει το Hanger'89 ξεχωριστό είναι η ίδια η φωτογραφία που ανεβαίνει στο blog, καθότι δεν εστιάζει μόνο στο outfit μου αλλά και στο background.

Πέντε στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι αναμφίβολα η τελειομανία, το άγχος, η εργασιομανία, η εμμονή στη λεπτομέρεια και η προσήλωση στους στόχους μου.
 
Μόδα για μένα σημαίνει ο αντικατοπτρισμός της προσωπικότητας, της διάθεσης και του γούστου του καθενός.
 
Ένας άνδρας, κατ' εμέ, είναι καλοντυμένος όταν φοράει κάτι που του ταιριάζει και όχι κάτι απαραίτητα  που είναι της μόδας. 

Κατά συνέπεια, κακοντυμένος είναι ο άντρας που επηρεάζεται από τους άλλους επιλέγοντας ρούχα ανεξάρτητα με το αν μπορεί να τα υποστηρίξει. 

Συμβουλεύω τους άντρες Έλληνες να προσέχουν να μην είναι διπλωμένο το κάτω μέρος του παντελονιού τους τον χειμώνα.
 
Αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου είναι το perfecto black leather jacket μου γιατί προσθέτει στυλ με ο,τι και αν το συνδυάσεις.

Μου αρέσει πολύ να πειραματίζομαι και να αλλάζω στυλ ανά περιόδους. Παρόλαυτα σημείο αναφοράς σε κάθε μου επιλογή είναι η έλλειψη πολλών χρωμάτων. 

Αγαπημένο μου στυλ ειδικά αυτή την περίοδο είναι το λεγόμενο street style. 

Αγαπημένη μου σχεδιάστρια μόδας είναι η Rei Kawakubo που σχεδιάζει για τον οίκο Comme des Garçons. 

Δεν πάω πουθενά χωρίς το phablet μου καθώς εκτός των άλλων είναι και απαραίτητο εργαλείο για την δουλειά μου.

Το επόμενο κομμάτι που θα αγόραζα είναι ένα ρολόι. Πιστεύω ακράδαντα ότι ένας άντρας πρέπει να επενδύει σ' ένα καλό ρολόι καθώς ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο ένα αντρικό outfit.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!