MEN'S GUIDE

Η ζωή του Alexander Mcqueen γίνεται ταινία

Ο Andrew Haigh έκλεισε για να σκηνοθετήσει την βιογραφική ταινία για τον γνωστό σχεδιαστή με τον Damian Jones της Pathe να είναι παραγωγός και τον Chris Urch να γράφει το σενάριο. 

Σύμφωνα με το Deadline, θα παρακολουθήσουμε τη ζωή του σχεδιαστή, μέσα από μια καινούργια ταινία. Ο Jones αγόρασε τα δικαιώματα του βιβλίου "Blood Beneath The Skin", αλλά η ταινία δεν θα ακολουθήσει ακριβώς τη πλοκή της ιστορίας που περιγράφεται στο βιβλίο. Ήταν από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές μόδας.

Σε ηλικία 16 ετών άφησε το σχολείο, αφού είχε αποφασίσει ότι θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το χώρο της μόδας. Φοίτησε δίπλα στους μόδιστρους Anderson και Shepherd στον οίκο μόδας Savile Row. Εκεί, του δόθηκε η ευκαιρία να εξασκήσει το ταλέντο του στο ράψιμο, πράγμα για το οποίο έγινε γνωστός αργότερα. Αργότερα, συνέχισε να παίρνει ιδέες και να μαθαίνει κοντά στους Gieves και Hawkes και προόδευσε με τη βοήθεια των ενδυματολόγων Angels και Bermans. Όλες αυτές οι εμπειρίες τον έκαναν να αποκτήσει πολλές διαφορετικές τεχνικές στο ράψιμο που θα τον βοηθούσαν να ξεχωρίσει στο μέλλον. 

Ο θάνατος του McQueen ανακοινώθηκε το απόγευμα της 11ης Φεβρουαρίου του 2010, όπου βρέθηκε ,το ίδιο πρωί, απ’ την οικονόμο του απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του. 

H παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του έτους, ενώ σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!