MEN'S GUIDE

Κυκλοφόρησε η πρώτη σειρά ρούχων για το διάστημα [εικόνες]

Ο Ιάπωνας σχεδιαστής Yohji Yamamoto και η Adidas ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία διαστημικών στολών που θα προσφέρουν στο πλήρωμα και τους μέλλοντες τουρίστες του διαστήματος. 

Το υλικό με το οποίο είναι φτιαγμένες οι στολές είναι από Nomex, μια συνθετική ίνα υψηλών επιδόσεων. Όσο για τις μπότες, είναι ένας συνδυασμός δέρματος και Nomex μαζί με μια ειδική σόλα TRAXION για μάξιμουμ πρόσφυση. Είναι σχεδιασμένες για να συνδυάζουν άνεση και λειτουργικότητα σε όποιον τις φοράει. 

Παράλληλα, η Y-3 παρουσίασε και ένα μπουφάν σε περιορισμένο αριθμό, το οποίο θα προσφέρεται στους επιβάτες των πρώτων τουριστικών πτήσεων. Η συλλογή αποτελεί ένα ιδιαίτερο πρώτο παράδειγμα διαστημικής μόδας, ενώ όλα έχουν ήδη ελεγχθεί αρκετές φορές.

Η  Y-3 είναι υπεύθυνη για τις στολές των αστροναυτών, των πιλότων, τα ρούχα των ομάδων συντήρησης, όπως και αυτά του προσωπικού υποδοχής για την αποστολή που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο από την Virgin Galactic του Ρίτσαρντ Μπράνσον. Όλα τα κομμάτια θα επανεξεταστούν και θα βελτιωθούν σύμφωνα με τις εμπειρίες που θα αποκομίσει η αποστολή μετά την εκτόξευση του πυραύλου SpaceShip Two – VSS Unity που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!