MEN'S GUIDE

GuyFi: Ο πρώτος θάλαμος σεξουαλικής αυτοϊκανοποίησης στο Μανχάταν

Η Hot Octopuss καλεί όλους τους στρεσαρισμένους υπαλλήλους άντρες να επισκεφθούν το περίπτερο GuyFi. 

Η Αμερική δεν είναι μόνο οι παραλίες του Miami, η ξάπλα και η 5th Avenue. Τα πράγματα είναι αρκετά πιο σκληρά απ' όσο νομίζουμε. Δεν είναι τυχαίο που οι έρευνες δείχνουν ότι το 80% των Αμερικανών δηλώνουν ότι υποφέρει από εργασιακό στρες. 

Η βραβευμένη εταιρεία σεξουαλικών παιχνιδιών «Hot Octopuss» δημιούργησε τον πρώτο θάλαμο σεξουαλικής ανακούφισης για άνδρες. Σύμφωνα με το περιοδικό Time Out, ένα μεγάλο ποσοστό που αγγίζει το 39% των Νεοϋορκέζων αυτοϊκανοποιείται στον χώρο εργασίας για να ανακουφιστεί από την πίεση. Η Hot Octopuss κατασκεύασε το περίπτερο "Guy Fi" για να δώσει τη δυνατότητα στους άντρες να εκμεταλλευτούν τη συνήθεια αυτή έξω από το γραφείο τους σ' ένα πιο κατάλληλο περιβάλλον.

Το "GuyFi" βρίσκεται στη μεταξύ 28th street και 5th avenue και περιλαμβάνει καρέκλα, laptop αλλά και κουρτίνα "προστασίας" από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η συγκεκριμένα εταιρεία αγωνίζεται καθημερινά για να εξαλείψει το στίγμα γύρω από τα ανδρικά παιχνίδια του σεξ καθώς και να υποστηρίξει τα οφέλη του αυνανισμού για την υγεία ενός ατόμου. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!