MEN'S GUIDE

5 πράγματα που απαγορεύεται να φορέσει ένας άντρας

Είναι αυτά που όταν τα βλέπεις να τα φοράει ο άλλος νιώθεις ότι κάτι δεν σου ταιριάζει καλά στο μάτι.

Θέλεις να ντύνεσαι καλά, αλλά δεν έχεις ιδέα πως να το κάνεις. Ποτέ δεν έδωσες προτεραιότητα στο προσωπικό σου στυλ γιατί θεωρείς ότι είναι γυναικεία υπόθεση να ασχολείσαι με τη μόδα. Ακόμα κι αν θες να ψάξεις στο ίντερνετ να βρεις κάποιες πληροφορίες για να βελτιώσεις το ντύσιμο σου, μπερδεύεσαι από το καταιγισμό των πληροφοριών και δεν μπορείς να βρεις άκρη. Εμείς βρήκαμε 5 πράγματα που είναι παράδειγμα προς αποφυγή για να μην μοιάζεις σαν τον καραγκιόζη. 

Skinny Jean: Καλό είναι αυτού του είδους το τζιν να το αποφύγετε. Εκτός ότι είναι αισθητικά άσχημο να το βλέπεις πάνω σε έναν άντρα, μπορεί να σου προκαλέσει και διάφορα προβληματα υγείας, όπως κοιλιακή δυσφορία, αίσθημα καύσου, αλλά και μούδιασμα στην περιοχή των μηρών. Εξαιρούνται οι αρκετά αδύνατοι άντρες. 

Μπλουζάκι V: Το βαθύ V είναι το trademark του κάγκουρα. Καταλαβαίνω ότι έχεις μια μικρή ανασφάλεια και θέλεις να αναδείξεις το γυμνασμένο και άτριχο σώμα σου, αλλά αισθητικά είναι πολύ άσχημο. Όλοι θέλουν να δουν τις θηλές μίας γυναικείας παρουσίας και κανένας τις δικές σου. 

Άσπρες κάλτσες: Φοριέται αποκλειστικά και μόνο από αθλητές ή εκτός αν είσαι τουρίστας που θέλεις να τις συνδυάσεις με βερμούδα και πέδιλο. Με όποιο τρόπο και να ταιριάξεις τις άσπρες κάλτσες πέρα από αθλητικό ντύσιμο θεωρείται κακόγουστο και χτυπάει άσχημα στο μάτι. 

Κοσμήματα: «Παν μέτρον άριστον» έλεγε ο Αριστοτέλης και δεν το έλεγε τυχαία. Τα τελευταία χρόνια ακρετοί άντρες επιλέγουν να φοράνε πολλά κοσμήματα ή αξεσουάρ πάνω τους. Αν δεν θες να σου βγάλουν το όνομα του κάγκουρα ή του μετροσέξουαλ καλό είναι να κρατήσεις ένα μέτρο και να σταματήσεις να φοράς πολλά δαχτυλίδια ή κάθε τύπου αλυσίδες. 

Τσαντάκια: Είναι άσχημο θέαμα να βλέπεις έναν άντρα να φοράει το τσαντάκι του στη μέση ή στον ώμο του. Υπάρχουν πολλοί ωραίες μικρές τσάντες χιαστί που μπορείς να αγοράσεις ώστε να κουβαλάς τα προσωπικά σου αντικείμενα χωρίς να υπερφορτώνεις τις τσέπες των παντελονιών σου. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!