TV BITS

Summer's Cool: Συνεργάτης της Σάττι διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Σαλακά

Μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Σαλακά, κατά της Σάττι, για τα όσα έγιναν στη συναυλία της στο Λυκαβηττό, ένας στενός συνεργάτης της τραγουδίστριας μίλησε στον Ισίδωρο Φίκαρη και στο Summer’s Cool και αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν, τονίζοντας πως ουδέποτε υπήρξε άσχημη συμπεριφορά προς την Κατερίνα Σαλακά.

Θυμίζουμε, πως η διάσημη TikToker και lifecoach που είχε συνεργαστεί με τη Σάττι, έπαθε σοκ όταν έμαθε πως δεν της επιτρέπουν να εμφανιστεί στη συναυλία, όπως η ίδια λέει πως είχε κανονίσει με την Σάττι. Μάλιστα η Κατερίνα Σαλακά είπε πως περίμενε να εμφανιστεί και επί σκηνής.


Ωστόσο σήμερα στο Summer's Cool συνεργάτης της τραγουδίστριας ισχυρίζεται άλλα πράγματα:

«Επικοινωνήσαμε και με την Κατερίνα Σαλακά και δεν μπορέσαμε να τη βρούμε» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος αναφέροντας στη συνέχεια την επικοινωνία που είχε με τη δισκογραφική εταιρία της τραγουδίστριας και με στενό της συνεργάτη, ο οποίος μετέφερε πως η life coach είχε μία πρόσκληση τιμής ένεκεν, όπως αρκετοί άλλοι και ζήτησε η ίδια να πάει να δει τη συναυλία λόγω της επικοινωνίας που έχουν.

«Ίσως παρερμηνεύτηκε η πρόσκληση, νομίζοντας η Κατερίνα Σαλακά ότι συμμετείχε στο act και στην παράσταση, μετά από αυτό που είχε γίνει στη Χαλκιδική. Επ’ ουδενί δεν της μίλησε κανείς άσχημα κι όλο αυτό έγινε μισή ώρα πριν τη συναυλία. Η Κατερίνα Σαλακά δεν παρακολούθησε τη συναυλία και η Μαρίνα Σάττι είναι πολύ στενοχωρημένη με όλο αυτό που έχει γίνει με αυτούς τους σκληρούς χαρακτηρισμούς. Όλη η ομάδα της είναι στενοχωρημένη και συνεχίζουν να αγαπάνε την Κατερίνα Σαλακά. Δεν ήταν να ανέβει στη σκηνή, αλλά να παρακολουθήσει» ανέφερε ο Ισίδωρος Φίκαρης.

«Για οποιονδήποτε λόγο κι αν χρησιμοποιήθηκε μία φράση της κ. Σαλακά, το τραγούδι ανήκει στον δημιουργό» απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη για το γεγονός πως η Κατερίνα Σαλακά αποκάλεσε συνεργάτη τη Μαρίνα Σάττι, ενώ απλά έχει χρησιμοποιηθεί μία φράση της σε τραγούδι.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Summer's Cool

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!