MEN'S GUIDE

Πρώην πορνοστάρ και νυν sex expert λέει τί βοηθά μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό

Ο Stirling Cooper άφησε την αυστραλιανή βιομηχανία ταινιών για ενήλικες το 2020 και τώρα η αποστολή του είναι να «διδάξει στους άνδρες πώς να είναι ο τύπος του εραστή που πάντα λαχταρούσε η γυναίκα τους».

Τα «πρόστυχα λόγια» -κοινώς, βρωμόλογα- είναι το κλειδί για τη «γρήγορη διαδρομή» της γυναίκας προς τον οργασμό, δήλωσε ο ίδιος στη Daily Mail, και «υπερηφανεύτηκε» για το γεγονός ότι έχει κάνει αμέτρητες γυναίκες να κορυφώσουν χωρίς να τις αγγίξει.

«Ο εγκέφαλος μιας γυναίκας είναι το μεγαλύτερο σεξουαλικό της όργανο. Εάν ένας άντρας ξέρει πώς να χρησιμοποιεί σωστά τα προστυχόλογα, μπορεί να μειώσει στο μισό τον χρόνο που χρειάζεται για μια γυναίκα για να φτάσει σε οργασμό. Μπορείς κυριολεκτικά να την οδηγήσεις γρήγορα σε οργασμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην πορνοστάρ έχει βάλει στόχο να βελτιώσει την ικανοποίηση των γυναικών

Μέσα από χρόνια καθοδήγησης των ανδρών, ο Cooper ισχυρίζεται ότι έχει βελτιώσει τη σεξουαλική ικανοποίηση χιλιάδων γυναικών.

Οι μέθοδοι του πρώην πορνοστάρ και η παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του έχουν κερδίσει περισσότερους από 200.000 θαυμαστές, με τον ίδιο να δημοσιεύει βίντεο αυτοβοήθειας στο YouTube για να εκπαιδεύσει τους άνδρες σχετικά με τη στυτική δυσλειτουργία, την τόνωση της λίμπιντο και το πώς να είναι πιο κυρίαρχοι στο κρεβάτι.

«Για κάθε άντρα που βοηθάω, στην άλλη πλευρά υπάρχει τουλάχιστον μία γυναίκα. Είμαι ακούσια υπεύθυνος για την ευτυχία τους απευθείας μέσω των πελατών μου», τονίζει.

Πώς να γίνεται σωστά

Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί, ότι τα πρόστυχα λόγια κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής μπορεί να είναι… «ναρκοπέδιο». Εάν δύο σύντροφοι δεν το έχουν δοκιμάσει ποτέ πριν, πιθανότατα θα χρειαστεί κάποια επιπλέον επικοινωνία για να τεθούν όρια και πιθανώς ασφαλείς λέξεις. Και αυτό το πρόσθετο επίπεδο επικοινωνίας ενισχύει περαιτέρω την απόλαυση στο σεξ.

Μια έρευνα με γυναίκες που διεξήχθη από το Men’s Health διαπίστωσε ότι το 92% των γυναικών απολάμβαναν τα πρόστυχα λόγια, αν και αναγνώρισαν ότι οι σύντροφοι πρέπει να συμφωνήσουν σε αποδεκτές λέξεις πριν το κάνουν.

Ο Cooper εξήγησε ότι οι μέθοδοι με τις οποίες διδάσκει στους άντρες τα «ναι» και «όχι» της ερωτικής επαφής λαμβάνουν υπόψη την αίσθηση ασφάλειας της γυναίκας, ενώ παράλληλα ικανοποιούν τις πιο πρωταρχικές της επιθυμίες.

«Πολλά από αυτά που διδάσκω είναι η αυτονομία των γυναικών, όπου θέλουν να τους παρέχεται ένα φροντιστικό περιβάλλον, αλλά θέλουν επίσης τον κυρίαρχο, τραχύ ανδρικό τύπο», εξήγησε.

«Η σεξουαλική ορμή και η έλξη ξεκινούν από τον εγκέφαλο»

Η σεξουαλική υγεία και ευημερία είναι κρίσιμες και συχνά παραβλέπονται ως πτυχές μιας καλής ζωής. Αλλά οι πρόσφατες τάσεις δείχνουν ότι οι άνθρωποι -τουλάχιστον οι Αμερικανοί- δεν κάνουν τόσο πολύ σεξ όσο παλιά.

Μία από τις πιο ολοκληρωμένες μελέτες του είδους της, η Εθνική Έρευνα για τη Σεξουαλική Υγεία και Συμπεριφορά των ΗΠΑ, βρήκε μείωση σε όλους τους τύπους σεξουαλικής επαφής από το 2009 έως το 2018.

Η μελέτη ανέφερε ότι στην αρχή της το 2009, το 79% των ατόμων ηλικίας 14 έως 17 ετών αποκάλυψαν ότι δεν έκαναν σεξ. Μέχρι το 2018, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στο 89%. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσαρέσκεια σε ένα ζευγάρι, τσακωμούς και δυσπιστία. Στο σημείο αυτό είναι που κάνει την εμφάνισή του ο Cooper.

«Άντρες που ήταν παντρεμένοι 20 χρόνια μου έλεγαν ότι έχουν επιστρέψει στις εποχές του μήνα του μέλιτος και ότι αισθάνονται σαν να βγαίνουν ραντεβού για πρώτη φορά. Μου παραδέχονται ότι αυτή η τεχνική έχει πυροδοτήσει τη σεξουαλική χημεία στη σχέση τους και σταμάτησαν να γκρινιάζουν και να μαλώνουν επειδή τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα έχουν βελτιώσει τη σεξουαλικότητά τους», τονίζει ο σεξοθεραπευτής.

Η σεξουαλική ορμή και η έλξη ξεκινούν από τον εγκέφαλο και για πολλές γυναίκες, η αξιοποίηση της δύναμης του μυαλού κατά τη σεξουαλική επαφή είναι το κλειδί για μια ικανοποιητική, ευχάριστη εμπειρία.

Πηγή: oloygeia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!