MEN'S GUIDE

O Μιχάλης Σαράντης βάφτισε την κόρη του και παρέδωσε μαθήματα casual style

Ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά βάφτισαν την κόρη τους την Κυριακή 2 Ιουνίου στην Αθήνα και το διασκέδασαν με την ψυχή τους στο γλέντι που στήθηκε μετά το μυστήριο σε μια ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας με θέα στην Ακρόπολη.
 

Στη συγκεκριμένη βάφτιση, καλεσμένοι ήταν πολλοί celebrities, αλλά το ζευγάρι ήθελε να κάνει μια... χαλαρή και κεφάτη βάφτιση.


Αν λοιπόν και εσείς τις επόμενες εβδομάδες είστε καλεσμένοι σε κάποιον αντίστοιχα χαλαρό γάμο ή βάφτιση, που δεν έχει... κλασική δεξίωση, αλλά γλέντι σε κάποια παραλία, ταβέρνα ή οτιδήποτε, άλλο, τότε δεν έχετε παρά να αντιγράψετε το casual style του ηθοποιού Μιχάλη Σαράντη, αλλά και ενός ακόμη καλεσμένου του Γιώργου Καράβα, που και οι δυο ξεχώρισαν με το στυλ τους.


Αρχικά θα δείτε πως και οι δυο επέλεξαν τον συνδυασμό λευκού - μπεζ, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε καμιά καλοκαιρινή περίσταση.


Ο μεν Μιχάλης, επέλεξε ένα λευκό tshirt με αρκετά κλειστή λαιμόκοψη και το συνδύασε με φαρδύ μπεζ παντελόνι με πιέτες και κόκκινα γυαλιά οράσεως.


Ο δε καλός φίλος του Γιώργος Καράβας, που φημίζεται για το αψεγάδιαστο στυλ του, φόρεσε επίσης μπεζ παντελόνι, αλλά σε στενή γραμμή, με ιδιαίτερα λεπτή ζώνη και λευκό πουκάμισο, πολύ ανοιχτό μπροστά και κλασικά μαύρα γυαλιά ηλίου!


Μιμηθείτε άφοβα το στυλ και των δυο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!