MEN'S GUIDE

Τα τρία απλά μυστικά για να έχεις και εσύ το τέλειο νεανικό δέρμα του Luke Evans

Ο Βρετανός ηθοποιός Luke Evans, είναι ένας από τους χολιγουντιανούς αστέρες που μοιάζουν να έχουν καταφέρει να νικήσουν τη γήρανση, αφού αν και πλέον είναι 45 ετών, ο ίδιος διατηρεί το ίδιο νεανικό και λείο δέρμα που είχε εδώ και δεκαετίες!

Ο Luke, δεν το κρύβει πως φροντίζει τον εαυτό του και θέλει να έχει ένα καλογυμνασμένο κορμί, που άλλωστε είναι απαραίτητο για τις ανάγκες πολλών από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει στο σινεμά.
Έτσι γυμνάζεται συστηματικά και προσέχει τη διατροφή του.


Ωστόσο, όταν μιλάμε για την επιδερμίδα του προσώπου του που είναι πραγματικά εξωφρενικά νεανική στην όψη, ο ίδιος σε ένα βίντεο εξηγεί πως το βασικό μυστικό του είναι ένα: αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 50.


Ο ίδιος μάλιστα εξηγεί πως παλιά χρησιμοποιούσε αντηλιακό προσώπου με SPF 30 αλλά ένας δερματολόγος του εξήγησε πως δεν επαρκεί.


Εκτός λοιπόν από τη σημασία της προστασίας από τον ήλιο για να αποφύγεις τα σημάδια της γήρανσης, ο Luke Evans προτείνει απλά να κάνεις μια απολέπιση προσώπου με ένα ήπιο σκραμπ κάθε δύο - τρεις μέρες, για να διώχνεις τα νεκρά κύτταρα και να καθαρίζεις καλά το δέρμα σου και μια καλή ενυδατική κρέμα!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!