MEN'S GUIDE

O Richard Gere είναι πλέον 74 ετών και καταγοήτευσε τους πάντες στις Κάννες

Η ταινία "Oh Canada" ήταν ένα από τα φιλμ που προβλήθηκαν φέτος στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών και ο πρωταγωνιστής Richard Gere, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και στο κόκκινο χαλί και στο επίσημο Photocall καθώς ακόμα και τώρα που είναι 74 ετών έδειχνε απίστευτα γοητευτικός, κεφάτος και fit.

Ο χολιγουντιανός σταρ σίγουρα δεν θυμίζει πια το νεαρό στην ταινία Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν, αλλά κατά γενική ομολογία, ακόμα και τώρα που είναι ασπρομάλλης δείχνει πολύ γοητευτικός ενώ το κορμί του παραμένει fit.


Ο ίδιος εμφανίστηκε έχοντας πλάι του στο κόκκινο χαλί και τη νυν σύζυγό του (είναι η τρίτη σύζυγος του σταρ) την 41χρονη Alejandra Silva και η διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει δεν ήταν και τόσο ορατή!


Πως όμως καταφέρνει και δείχνει τόσο νεανικός;


Ο ίδιος αποδίδει την ψυχική και σωματική υγεία του πρωτίστως στο διαλογισμό με τον οποίο ασχολείται φανατικά αφότου ασπάστηκε τον Βουδισμό.

Παράλληλα είναι φανατικός vegetarian και επιλέγει τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες κα χαμηλές σε χοληστερόλη για να διατηρεί το σφρίγος του, ενώ φροντίζει να τρώει άφθονα φρούτα και λαχανικά που δίνουν πολλές βιταμίνες, αλλά και τροφές πλούσιες σε ασβέστιο.


Ο Gere δεν προπονείται, ούτε ακολουθεί κάποιο αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, αφού με το διαλογισμό, θεωρεί πως αποκτά κανείς την ευεξία για να απολαύσει τα πάντα γύρω του: όπως κολύμπι στον ωκεανό ή μι βόλτα στο δάσος.


Μάλιστα έχει συνδράμει σε έρευνες αλλά και στη συγγραφή βιβλίων για τα οφέλη του διαλογισμού στην ψυχική και σωματική υγεία, καθώς ο σταρ εφαρμόζει διάφορες πρακτικές διαλογισμού εδώ και πάνω από 45 χρόνια!



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!