MEN'S GUIDE

H Vespa βγάζει μια ακόμη συλλεκτική έκδοση αφιερωμένη στη χρονιά του Δράκου

Στο τέλος του 2022 η Vespa είχε ανακοινώσει ότι για τα επόμενα χρόνια θα αφιερώνει ένα μοντέλο κάθε χρόνο στο σεληνιακό κινεζικό ημερολόγιο και φέτος είναι η χρονιά του Δράκου!

Πέρυσι έγινε η αρχή με μια επετειακή 946 η οποία τίμησε τη Χρονιά του Λαγού στο ημερολόγιο και φέτος σειρά παίρνει η Χρονιά του Δράκου που θα τιμηθεί από την ιταλική μάρκα.

Αυτός είναι ο λόγος που η Vespa παρουσίασε μια νέα έκδοση της 946 την οποία ονόμασε Dragon. Το εκλεπτυσμένο scoooter που έτσι κι αλλιώς είναι ένα σύμβολο lifestyle και ελευθερίας, αποκτά και τη φήμη ενός μυθικού πλάσματος το οποίο συμβολίζει τη δύναμη και την ανωτερότητα. Το χρώμα που κυριαρχεί στη Vespa 946 Dragon είναι το αχνό χρυσό και συνοδεύεται από έναν πράσινο δράκο ο οποίος αγκαλιάζει το σώμα του scooter.

Η νέα αυτή Vespa θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.888 μονάδες και θα είναι βαμμένη στο χέρι κάτι που ανεβάζει κατακόρυφα την ποιότητα και τη μοναδικότητά της. Παράλληλα με το λανσάρισμα της Vespa 946 Dragon η εταιρεία έχει ετοιμάσει και ένα συλλεκτικό τζάκετ που συνοδεύει το scooter. Πρόκειται για το Dragon Varsity Jacket που είναι σχεδιασμένο με το ίδιο μοτίβο του scooter.

 

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι κορυφαία και τα μανίκια έχουν δέρμα νάπα. Στο εμπρός μέρος του τζάκετ κυριαρχεί το εμβληματικό μονόγραμμα «V» της Vespa, ενώ στην τσέπη και την πλάτη ο δράκος αγκαλιάζει το ρούχο.

Πηγή: newsauto.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!