MEN'S GUIDE

O Δημήτρης Κοργιαλάς μέσα στο 2023 έγινε κατάξανθος και δεν είναι ο μόνος

Σχεδόν αγνώριστος εμφανίστηκε σήμερα σε δηλώσεις του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο τραγουδιστής Δημήτρης Κοργιαλάς, καθώς έχει πλέον γίνει κατάξανθος, αλλά όπως θα δείτε το ξανθό μαλλί στους άντρες έγινε μεγάλο trend μέσα στο 2023 και συνεχίζεται και τη νέα χρονιά.

Στην περίπτωση του Δημήτρη Κοργιαλά, ο ίδιος φαίνεται πως εδώ και αρκετό καιρό προσπαθεί σταδιακά να ξανοίξει το μαλλί του και να θυμίζει σε τίποτα το κατάμαυρο μαλλί που κάποτε είχε.


Σήμερα λοιπόν, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Μελέτη  τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και την πρόσφατη επίθεσή του στους δημοσιογράφους, ο Δημήτρης Κοργιαλάς είπε: «Μπορεί να μου έλεγε μια εταιρεία με προφυλακτικά να τα διαφημίσω. Αυτό δεν ξέρω πόσο ωραίο μπορεί να είναι. Οικονομικά το συζητάς. Πρέπει να καταλάβετε και εσείς οι δημοσιογράφοι πως όταν κάποιος είναι μουσικός θέλει να μιλήσει για τη δουλειά του και όχι για το βρακί του».

Πάντως ο συγκεκριμένος τραγουδιστής δεν είναι ο μόνος που άρχισε να... ξανθαίνει την περασμένη χρονιά, αφού και στην παγκόσμια σόουμπιζ είδαμε άντρες τους τελευταίους μήνες να κάνουν τόσο ριζική αλλαγή στα μαλλιά.

 

Οι δε hair experts εκτιμούν πως ο κατάξανθος Ryan Gosling ως Ken και η τεράστια επιτυχία της ταινίας Barbie σίγουρα έπαιξαν ένα ρόλο στο να γίνει μόδα το...κίτρινο ξανθό (όχι το ξανοιγμένο λευκό, σαντρέ - bleached hair που ήταν στη μόδα πριν λίγα χρόνια).

Η αλήθεια είναι πως οι φαν του κατά τα άλλα καστανού Ryan δήλωσαν πως δεν τους άρεσε καθόλου ως Ken.

 

Ο ίδιος όμως φρόντισε να διατηρήσει έντονες ξανθές ανταύγειες και μετά την πρεμιέρα της ταινίας

Και τους περασμένους μήνες είδαμε και άλλους ηθοποιούς να γίνονται εντελώς ξανθοί,

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!